Nieuwsbrief van 29-8-19 7:15:08
Online bekijken

Last van de warmte? Houd je huis koel!

Met VELUX ACTIVE geen omkijken naar klimaat binnenshuis

Als je de temperatuur in huis aangenaam wilt houden, dan is het belangrijk om tijdens warme dagen ramen en deuren gesloten te houden en de zon tegen te houden. Het effectiefste is het dan om externe zonwering toe te passen. Gewoon een gordijn dicht doen is niet voldoende, aldus VELUX...
 

Sto minerale steenstrips transformeren voormalig kantoorpand Prinsenpoort

Sto maakt minerale steenstrips die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Alleen aan de voegen is dat van dichtbij te zien en je hoort het als je op de gevel klopt. Zelfs ‘overhoekse’ stenen zijn leverbaar. Daarnaast zijn ze - en dat geeft veel architectonische vrijheid - in alle maten en kleurnuances leverbaar.

Solatube brengt daglicht door en onder de grond

Daglicht is één van de factoren die een veilige leefomgeving kan creëren. Alles wat een dak heeft (zoals stations en vliegvelden) en alles wat de weg afdekt (zoals een viaduct, ecoduct, tunnel) heeft daglicht nodig. Hoe zit dat precies bij uw (aankomende) project?

Upgrade emco entreematten met exclusieve Premium-series

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken, heeft emco haar profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series. Bij de Premium-series kunt u nu kiezen uit meerdere typen schoonloop in vele onderscheidende kleuren.

Noodverlichting voor theater in zwarte uitvoering

Noodverlichting is essentieel om in het geval van nood de dichtstbijzijnde vluchtroute of uitgang te vinden. Wel is het belangrijk dat de verlichting zelf niet afleidt bij een voorstelling. Voor deze toepassing hebben wij een speciaal zwart blockframe met zwarte behuizing ontwikkeld voor onze Eskaled noodverlichtingsarmaturen. Duidelijk herkenbaar, maar niet storend.

Producten uitgelicht

Schuifdeursysteem voor intensief gebruik: Vari-Doors High Care

Dit robuuste schuifdeursysteem is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in ziekenhuizen en woonzorgcomplexen. Het is voorzien van een extra stevige lasconstructie. Daarnaast heeft het systeem speciaal vormgegeven High Care afwerklijsten, die beter bestand zijn tegen het stoten van bedden, rolstoelen en verrijdbare medische apparatuur.

Van nat tot droog schuren... Nieuwenhuis klaart de klus

Schuren is een oppervlaktebewerking waarbij een laag van de oppervlakte verwijderd wordt. Het is een goede voorbewerking voorafgaand aan polijsten, of om oude verflagen of coatings te verwijderen. Van nat schuren van monolithische vloeren tot droog schuren van... Nieuwenhuis!
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.