Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Aanleg nieuwe atletiekpiste sportpark Eikendreef

Op 7 mei start de firma Sportinfrabouw uit Essen met de aanleg van de nieuwe atletiekpiste in sportpark Eikendreef. Zo zullen sportverenigingen komend sportseizoen kunnen beginnen trainen op de gloednieuwe piste. De bestaande sintelpiste blijft nog wel liggen totdat de nieuwe atletiekpiste af is. Ook wordt er een loopomloop van een kilometer gerealiseerd in het sportpark.

Lees meer

Schitterend slotfeest KJV in Wuustwezel

De bibliotheken van Essen, Hoogstraten, Kalmthout en Wuustwezel nodigden zaterdag 21 april hun KJV-lezers uit op een groot slotfeest in Wuustwezel. Ze werden er beloond voor hun inzet van de voorbije maanden met volksspelen, kermisattracties, wat lekkers, enkele lezingen en uiteraard de bekendmaking van hun favoriete boek. 'Dit is Miep', 'Armstrong' en 'Alaska' kwamen er als grote favorieten uit.

Lees meer

Mayday! Meiday!

Samen met Arktos vzw organiseert de jeugddienst op zaterdag 5 mei 2018 ‘Mayday! Meiday!’ Onze hulpdiensten komen zich voorstellen en brengen een hoop leuke activiteiten mee voor klein en wat groter. Zullen er zeker zijn: politie, brandweer, ambulance, Rode Kruis, leger, Civiele Bescherming, JACpunt en Arktos. Benieuwd? Kom dan eens een kijkje nemen tussen 14 en 17 uur  aan het Trefpunt in Wuustwezel.

Lees meer

Maand van de Opvoeding

Mei is maand van de opvoeding! En dat zetten we in de kijker met verschillende activiteiten en lezingen. Zo zijn er drie Speelbabbels (2 - 16 - 23 mei) in het Huis van het Kind, Komt klinisch psychologe Veerle Jacobs op 2 mei in Kadans vertellen over dwangmatig gedrag en tics bij kinderen of kan je op 24 mei een lezing volgen over peuterpubertijd. Alle activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

Lees meer

Burendag

Op dinsdag 29 mei is het weer zover, Burendag in Wuustwezel. Wil je mee doen, schrijf je dan nog snel in voor 1 mei 2018. Je krijgt dan een ondersteunend pakket aangeboden waarmee je het op 29 mei extra gezellig kan maken. En stuur na afloop zeker een foto van jouw burendag of een slogan die jouw buurt siert, dan maak je ook nog kans op een leuke prijs. 

Lees meer

Kom naar de H. Quirinusprocessie op zondag 6 mei

De Heilige Quirinusprocessie trekt op zondag 6 mei weer door de straten van Loenhout. Tientallen gelovigen vormen een optocht en beelden in groepen godsdienstige taferelen uit. Het geheel vormt een kleurrijk tafereel met vlaggen, paarden en historische kostuums. Wil je dit graag zelf meemaken? Kom dan op zondag 6 mei om 11 uur naar Loenhout!

Lees meer

Gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert op maandag 30 april 2018 om 20.00 uur in de raadzaal van GC Blommaert, Gemeentepark 22, 2990 Wuustwezel.

Deze zitting is openbaar.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be