Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

30 juli 2020

AmersfoortMail

Aanscherping controle en handhaving coronamaatregelen
Vanaf komend weekend gaan buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) de geldende coronamaatregelen strenger controleren en handhaven in de binnenstad. Naleving van deze regels verslapt op sommige plaatsen, waaronder in de horeca. Om te voorkomen dat in Amersfoort aanvullende regels en meer beperkingen nodig zijn, wordt het toezicht op de bestaande maatregelen strikter.
Lees meer
 
Financiële steun voor drie Amersfoortse culturele instellingen
Theater De Lieve Vrouw, poppodium FLUOR en theater Flint krijgen financiële steun van het Rijk. De drie Amersfoortse culturele instellingen ontvangen geld uit een steunregeling van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het kabinet trekt in totaal 300 miljoen euro uit voor kunstenaars, makers en organisaties in de culturele en creatieve sector, die door de uitbraak van het coronavirus hard zijn getroffen. Bijna een half miljoen daarvan gaat naar de drie Amersfoortse instellingen. Gemeente Amersfoort en provincie Utrecht dragen gezamenlijk hetzelfde bedrag bij, waarmee de bijdrage die de twee theaters en het poppodium uit de landelijke regeling ontvangen, wordt verdubbeld.
Lees meer
 
Actuele informatie corona
Op deze pagina vindt u een overzicht van de laatste ontwikkelingen en maatregelen in Amersfoort vanwege het coronavirus.
Lees meer
 
Bekijk stadsberichten en bekendmakingen
De gemeente neemt regelmatig besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De bekendmakingen zijn de verplichte publicaties van deze besluiten en verschijnen wekelijks in de Stadsberichten in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I