Aanvallen!

6 years ago


Text only:

Keukenconcurrent bereidt zich voor op het kampioenschap. Klik hier voor de online versie.   Aanvallen! | Pas op met decoratie | Nieuwe televisie nodig? | De voorspellingen  
Aanvallen!
Nog een kleine twee weken en we staan in Charkov tegenover Denemarken. De oefenwestrijden mogen dan wat stroefjes gaan, maar het vooruitzicht is toch zonnig. Als we naar de bookmakers kijken, schatten zij in dat Nederland op de tweede plaats in de "poule des doods" eindigt. Als we dat doostaan hebben is de finale natuurlijk een eitje!    
Pas op met decoratie!
Natuurlijk proberen we allemaal het mooiste huis van de straat te hebben. Maar met al die vlaggetjes moeten we de brandveiligheid wel in de gaten houden. Test al je decoratie door buiten een klein stukje aan te steken, aan een tang. Er mogen geen druppels of roetvlokken vrijkomen. Bovendien moeten de vlammen na 15 seconden gedoofd zijn.
   
Nieuwe televisie nodig?
Maakt u binnen de actieperiode een afspraak met Keukenconcurrent, ontvangt u een 3D-film cadeau. Laat u een vrijblijvende offerte opstellen dan ontvangt u ook nog eens een Samsung 3D Blu-ray speler. Als u beslist de keuken bij ons te kopen, bekijkt u het EK op een gloednieuwe 3D televisie!    
De voorspellingen...
We kunnen in ieder geval lekker weer verwachten als we naar het EK kijken. Een mooie tribune in de tuin, lekker de barbeque aan. In Oekraine zijn ze natuurlijk ook niet gebaat bij regen tijdens de wedstrijden. Maar geen nood, daar hebben ze een oplossing voor. Ze zetten gewoon raketten in!   Ontwerp uw keuken in 3D!
Keukencollectie:
Landelijke keukens
Voorraad keukens
Huisselectie keukens
Design keukens
Showroom keukens
Online kopen:
Voorraad keukens
Showroom keukens
Apparatuur
Bling onderhoudssets
Handig:
Winkels
3D-planner
Spontane inzendingen
Magazine bestellen
Showroomkeukens Uitschrijven | Privacybeleid  

Keukenconcurrent.nl

Categories: Cooking | Eating | Beverage Home | House | Interior Kitchen
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019