Gawalo
Online versie
Aardgasvrij maken woningen te complex en nog te duur 
Uit onderzoek van Nieuwsuur zou blijken dat de doelstelling van 100.000 huizen aardgasvrij is 2022 niet realistisch is. De praktijk is weerbarstig.  
Lees verder >
Banner
Wereld Loodgieters Dag: installateur verdient meer erkenning
11 maart is door de World Plumber's Council uitgeroepen tot Wereld Loodgieters Dag. De vereniging vraagt hiermee om meer aandacht en respect voor deze beroepsgroep. Ook Techniek Nederland onderstreept op die dag dat sanitair-installateur, een bijzonder en belangrijk beroep is.
Lees verder >
Wat moet ik doen als een drinkwaterleiding een verwarmingsleiding kruist?
"Wat moet ik doen als een drinkwaterleiding een verwarmingsleiding kruist?" Dat is de elfde vraag uit de reeks Leidingwerk in de praktijk. Daarin belichten we iedere week veelgestelde vragen over leidingen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Hybride? Zorgeloos aan de slag
Van offerte tot nazorg, met Nefit Bosch staat u er nooit alleen voor. Eersteklas training, persoonlijke ondersteuning en eenvoudige installatie. Ervaar zelf de voordelen van onze hybride warmtepompen en unieke support. Profiteer van de actie!
Lagere omzet door corona en weersomstandigheden
Februari 2021 was een licht negatieve maand voor de bouw ten opzichte van februari 2020. Dat blijkt uit de maandelijkse Bouwmonitor van Installatie Journaal en USP.
Lees verder >
Oefenen met de omzetting naar waterstof in de bestaande bouw  
Veertien sloopwoningen in Uithoorn zijn eind vorig jaar gereed gemaakt voor verwarming met waterstof. Volgens de theorie zou verwarmen met waterstof mogelijk zijn met minimale aanpassingen aan gasnet en woninginstallatie. Wat zegt de praktijk?  
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Zonnepanelen via een verwarmingsinstallateur?
Pv-installaties zijn een enorme groeimarkt in Nederland. Steeds meer bedrijven bieden zonnepanelen aan, waaronder ook installateurs die zich voorheen vrijwel uitsluitend met vervanging en onderhoud van cv-installaties bezig hielden. Er is dus een nieuwe markt aan het ontstaan voor verwarmingsinstall>>
Lees verder >
(advertorial)
alt
Geluid warmtepompen vergelijken?
Er is veel over te doen: waarden die leveranciers verstrekken zijn totaal onvergelijkbaar. Daardoor blijft het lastig om een goed advies te geven. Hoe je het geluid van warmtepompen wél kunt vergelijken? Door aan elke leverancier één enkele simpele vraag te stellen.
Blog
Legionellapreventie in tijden van Coronacrisis: aanbevelingen voor gebouwbeheerders
Door de coronacrisis staan sommige gebouwen nu leeg, of zijn er veel minder gebruikers in de gebouwen dan anders. Dat kan gevolgen hebben voor de kwaliteit van het drinkwater in leidingen. Vraagt dat om andere beheersmaatregelen om legionella te voorkomen?
Lees verder >
Whitepaper
Top 20 van installatiebedrijven
Top-3 installatiebedrijven
Lees verder >
Topjobs
Installatiemonteurs E en W
Van der Sluis Technische Bedrijven
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright