Kennisbanken E-installatie
Online versie
Aarding van pv-installaties

Vanuit de NEN 1010 is aarding van pv-installaties verplicht zodra de installatie zich in de buurt van een bliksemafleider bevindt. 

Lees verder >
Licht inkopen in plaats van lampen en armaturen

Financieel adviesbureau PwC  kocht voor zijn parkeergarages in Amsterdam en Rotterdam geen armaturen en lampen in, maar licht. Bij deze opzet blijft de leverancier eigenaar van de armaturen.

Lees verder >
Schakelkasten: de gelijktijdigheidsfactor in de praktijk

Schakelkasten moeten veilig en bedrijfszeker worden opgeleverd. Roel Ritsma, senior consultant bij ERCD, vertelt in dit artikel over de gelijktijdigheidsfactor in de praktijk.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Complete identificatie voor panelen
Voldoe op een efficiënte manier aan alle klanteneisen voor paneelidentificatie met meer dan 5000 labels waarmee u elke kabel of component in uw paneel kunt identificeren. Geef ogenblikkelijk inzicht in complexe panelen met labels voor kabel-, product- en veiligheidsidentificatie van Brady.
Lokaal waterstof maken uit zonnepanelen

In een ideale wereld maak je van de duurzame energie uit zonnepanelen de groene waterstof voor eigen gebruik. Het wordt steeds vaker als toekomstbeeld geschetst en er zijn zelfs al een paar praktijkvoorbeelden van. 

 

Lees verder >
Schneider Electric lanceert webshop voor consumenten en kleinzakelijke markt

Schneider Electricheeft sinds kort  een webshop voor consumenten en de kleinzakelijke markt. In de shop verkoopt Schneider Electric een deel van de producten die het bedrijf in Nederland levert, aangevuld met producten die in omringende landen succesvol zijn.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Zwarte ledverlichting voor industriële look

Klemko breidt de Lumiko collectie uit met meerdere zwarte COB spots voor de perfecte verlichting in winkels, horeca en woningen.

Lees verder >
(advertorial)
alt
TRILUX op Light + Building
Over een kleine maand staat hij weer op de agenda: Light + Building. Volledig volgens de filosofie ‘Simplify Your Light’ laten wij, als Duitse marktleider in technische verlichting, zien klaar te zijn voor een boeiende toekomst vol digitaal en intelligent licht.
Blog
Wat gaat het hard op de CES Las Vegas!

Van 7 tot en met 10 januari werd de CES, ’s-werelds grootste consumentenelektronicabeurs, gehouden in Las Vegas. Meer dan 4.500 bedrijven presenteerden de nieuwste gadgets, trends en uitvindingen aan bijna 180.000 bezoekers uit de hele wereld. 

Lees verder >
Whitepaper
Noodverlichting: wat u als installateur moet weten

Deze gratis whitepaper bevat 3 artikelen uit Installatie Journaal over noodverlichting. Daar wordt onder meer ingegaan op de diverse normen in relatie tot noodverlichting.

Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright