Kennisbanken E-installatie
Online versie
Aardingssystemen & meten
Het is belangrijk om bij oplevering, uitbreiding, renovatie of inspectie van een installatie na te gaan of het aardingssysteem (nog) geschikt is.
Lees verder >
Slimme verlichting & protocollen
Zigbee en Z-wave zijn momenteel de twee belangrijkste protocollen op het gebied van slimme verlichting. Wat zijn de verschillen? 
Lees verder >
Installatiesector leeft op na zware coronamaanden
De installatiesector is grotendeels hersteld van de zware maanden maart, april en mei. Dat valt op te maken uit de vijfde editie van de BouwMonitor.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Alles in 1
De online Kennisbank Installatie Journaal biedt u alle informatie over NEN 1010, Power Qualtity, Verdeelsystemen, Atex, NEN 3140, Duurzame Energie en Machineveiligheid op 1 plek! Als u het antwoord niet vindt, dan legt u de vraag gewoon gratis voor aan onze experts.
Probeer nu 2 weken gratis > 
‘Overgaan op een warmtepomp vraagt bijkomende investeringen’
Je kunt als installateur tegen verscheidene obstakels aanlopen als je een cv-ketel vervangt door een warmtepomp. Soms zit bijna alles mee.
Lees verder >
Nieuwe Borg-regelingen gepubliceerd
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) publiceerde nieuwe Borg-regelingen. De oude Borg-regeling is opgesplitst in twee nieuwe regelingen.
Lees verder >
Meer nieuws
Whitepaper
Elektrische voertuigen opladen
De snelgroeiende markt voor elektrische voertuigen (EV’s) vereist een overeenkomstige infrastructuur voor het opladen van de accu’s.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright