13 augustus 2018
Online versie
MarketingTribune
Influencer Marketing Event
image
ABN Amro zet vol in op duurzaam ondernemen
ABN Amro lanceert een nieuwe campagne waarmee de bank de zakelijke markt verder kennis laten maken met duurzame businessmodellen. Centraal staat de gedachte 'Winst op alle Fronten' en de terugkerende hashtag #FinanceTheFuture.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Bavaria kiest nieuw bureau en oude slogan
Spetterend nieuws: Bavaria herstelt zijn oude vertrouwde slogan in ere. Samen met het vorige reclamebureau (N=5) werd afscheid genomen van 'Zo, nu eerst een Bavaria', maar die pay-off keert terug. Ook heeft de bierbrouwer een nieuw bureau: Fama Volat.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ontvang een gratis Bas Smit Tee bij je Influencer Marketing Event ticket!
[advertorial] Wat begon als een grap is inmiddels een ware hype. De t-shirts met het gezicht van Bas Smit (@bassmit) gaan als warme broodjes over de toonbank. Bekende Nederlanders als lil kleine, Jandino en Nick & Simon zijn er al mee gespot. Dat je influencer marketing heel goed in kan zetten voor een goed doel, bewijst Bas Smit. Bestel nu je ticket en ontvang gratis dit t-shirt! Wij doneren per t-shirt nog eens €20,- extra.
image
Emo-campagne Plus met Syrische vluchteling
De vluchtelingenkwestie is een gevoelig onderwerp, maar Plus Supermarkt durft het aan om hier in een campagne op in te haken. Zondag ging de commercial live over de vriendschap tussen Lucas en Ismail.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Menken is terug en maakt vuist tegen massaproductie
Zuivel- en familiemerk Menken is inmiddels toe aan de vierde generatie en doet een poging om terug op de markt te komen. Om het merk weer nieuw leven in te blazen hebben de drie jonge ondernemers Axioma Communicatie ingeschakeld. 'We zijn het speciaalbier van het zuivelvak.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Vijf praktische tips voor succesvolle e-mailmarketing campagnes
[advertorial] E-mailmarketing is een veel gebruikt onderdeel van online marketing en voor veel marketeers nog steeds het meest verkozen kanaal. Logisch, want met e-mailmarketing kun je effectief communiceren met jouw doelgroep. Download het whitepaper met 5 praktische tips voor succesvolle e-mailmarketing campagnes.
image
Roby Hormis (Tosti Creative): 'We bekijken campagnes juist niet door een reclame bril'
Tosti Creative daagt marketeers uit om traditionele reclame anders aan te pakken. Dat lijkt te zijn gelukt; deze zomer kwam het bureau uit Amsterdam regelmatig in het nieuws met in het oog springende campagnes, zoals het #Hemahuwelijk en Dommelsch Pilsjasje. Aanleiding voor vijf vragen aan co-founder Roby Hormis.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
'Trans Magazine wil gender-diversiteit aankaarten'
Elke doelgroep heeft zijn eigen magazine, dus ook de doelgroep van transgenders. In het slotweekend van Pride Amsterdam verscheen Trans Magazine, een tijdschrift en website van Stichting Inclusief. MarketingTribune sprak hoofdredacteur Meike van der Lippe.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.