11 november 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Mediahuis
image
ABN Amro: 2023 pittig jaar voor ondernemers
Het Nederlandse bedrijfsleven gaat uitdagende tijden tegemoet. De energieprijzen zijn nog steeds zeer hoog, de loonkosten en rente stijgen en met de naderende recessie neemt de terughoudendheid onder consumenten en investeerders toe.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Kerst 2022 gelanceerd in het VK
Zoals elk jaar trapt warenhuis John Lewis het kerstcommercialseizoen af met een prachtige heerlijke tearjerker en het Britse luxe kledingmerk Barbour komt met Beertje Paddington, altijd goed! Wij moeten helaas wachten tot Sint het land heeft verlaten, maar MarketingTribune houdt alle kerstcommercials voor u bij en we hebben er al vier!
lees verder
twitter facebook linkedin
Wie wint dit jaar de B2B Award?
[advertorial] Voor de 7e keer kan je je inschrijven voor de speciale vakprijs voor B2B e-commerce bedrijven. De Shopping Awards B2B Award is een beloning voor de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online/offline gebruikt worden en de digitale stap voorwaarts die een bedrijf het afgelopen jaar heeft gezet. Een ervaren jury buigt zich over de kandidaten en bepaalt door pitchgesprekken de winnaar. Schrijf je tot 27 januari 2023 gratis in voor de B2B Award.
image
Albert Heijn: samen kleuren we Oranje
Albert Heijn is partner van de KNVB en trotse supporter van voetballend Nederland. Het Nederlands Elftal heeft samen met bondscoach Louis van Gaal een boodschap voor alle fans, stelt de retailer in deze nieuwe WK campagne.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[marketeer 171] Cis Nijenhuis: co-founder van Witlof Skincare
In deel 171 van onze lang lopende reeks [marketeer] stellen we vandaag acht vragen aan Cis Nijenhuis die samen met Caroline van Eeuwijk 'Witlof Skincare' lanceerde, een nu nog bescheiden veganlijn met beautyproducten. 'Clean beauty met een missie en een flinke dosis love.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Trends die je verkoopsucces bepalen in een digitale wereld
[advertorial] Online verkoop is belangrijker dan ooit, maar hoe ontwikkel je een succesvolle e-commercestrategie op maat van jouw organisatie? En hoe verzoen je digitaal met de klantervaring in fysieke winkels? In het nieuwe State of Commerce-rapport van Salesforce ontdek je hoe toonaangevende professionals die uitdagingen aanpakken en welke trends belangrijk zijn voor de ervaring van jouw klanten.
image
Onderzoek: social media moeten meer doen tegen asociaal gedrag
Meer dan de helft (54.9%) van de digitale mediagebruikers tussen de 16 en 80 jaar is van mening dat sociale mediaplatformen meer moeten doen om sociaal gedrag aan te moedigen en asociaal gedrag online tegen te gaan.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Alle Europese voetbal naar Ziggo Sport
Ziggo Sport heeft de exclusieve mediarechten verworven voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League. De afspraken met UEFA gelden voor drie voetbalseizoenen: van medio 2024 tot medio 2027.
lees verder
twitter facebook linkedin
Een groot bereik voor jouw vacatures?
[advertorial] Jij weet wie je zoekt. Wij helpen die persoon te vinden. De vacature portal van MarketingTribune is het ideale platform om de juiste professionals uit de branche te bereiken voor jouw vacature. Met onze verschillende vacatureproducten -of pakketten helpen we jou in contact te komen met de beste kandidaten.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.