Se mailen i din browser

Endelig, endelig fles det som om, at den hverdag vi kendte engang, er flyttet tilbage p Snderbygaard. Lige om lidt vender vores sdvanlige kursister tilbage til staffelierne i atelieret, efterskoleeleverne vender tilbage til hestene, der kan arrangeres nye fantastiske malekurser uden fare for, at vi alligevel ikke m afholde dem og vi kan og m, igen bne vores dre for gster i galleriet.

S derfor bner vi vores dre op for gster og kursister, lige som rigtig mange kunstnere i Lemvig, Struer og Holstebro Kommuner,

i weekenden den 28. og 29. august i tidsrummet kl. 11 - 17,

og invitere alle til en berigende og smuk kunstrejse rundt i Nordvestjylland.

De tre garvede kunstnere, Vinni, Bente og undertegnede stter hinanden stvne fra, hver vores base i Vestjylland, og vil i dagens anledning udsmykke Kunstskolen Snderbygaards galleri med alt, hvad det kunstneriske hjerte kan begre.

Vinni Bakkensen fra Henne Kirkeby, er kendt for sine fedtstensskulpturer, bobleglas og malerier. Hun vil sidde og arbejde med fedtsten bde lrdag og sndag.

Bente Sthr huserer til dagligt i Holstebro, hvor hun nyder at skabe keramiske skulpturer i rg og damp. Desuden er hun mangerig underviser i bde keramik og maleri. Bente arbejder med Raku hele weekenden.

Undertegnede fylder vggene med store ekspressive akrylmalerier af og fra naturen i det vestjyske. Bde jeg selv og evt. nogle af husets kursister vil male i atelieret i lbet af weekenden og der bliver rig lejlighed til en snak om kunst og kunstskolens mange kurser.

Kig dig omkring eller st dig i et stille hjrne med en kop kaffe eller te og nyd omgivelserne og fantastisk kunst.


Ansigt

Snart kan vi ogs starte endnu en 8 ugers online kursus med liveundervisning op, da vi den 2. september ruller endnu et forrygende og spndende kursus ud, denne gang med temaet "Tt p ansigtet" - se mere p ArtAcademy.dk og tilmeld dig kurset her.

Der er ogs enkelte ledige pladser p torsdagens formiddags malekursus - tjek det ud, hvis du gerne vil male i efterret.

Jeg glder mig s meget til at se dig og dine p Snderbygaard eller p ArtAcademy.dk

De bedste sommerhilsner

Christina Kjelsmark




.