Dit was de week van FVD:

Abonneer u nu op ons nieuwe kanaal: FVD Clips

Dankzij u is FVD sterker dan ooit. We hebben dus ook meer content dan ooit. De hoogtepunten blijft u bekijken op onze socials en op ons YouTube-kanaal. Maar bent u een echte fan en wilt u ál onze fragmenten zien? Abonneer u dan NU op FVD Clips!

Wybren van Haga roept op tot burgerlijke ongehoorzaamheid

Mark Rutte en Hugo de Jonge rommelen ons een misdadige testsamenleving in. Niet continu testen? Straks geen vaccin? Dan blijft u in lockdown. Onacceptabel! Forum voor Democratie blijft het verzet tegen deze tirannie leiden. Wybren van Haga doet daarom deze oproep aan alle Nederlanders.

Gideon van Meijeren: GroenLinks-beleid maakt de Nederlandse natuur kapot

Het klimaatbeleid maakt de Nederlandse natuur kapot. 4 op de 10 windmolens worden in of nabij een beschermd natuurgebied gebouwd. Bomen kappen, de Noordzee volbouwen: partijen als GroenLinks doen het. Gideon van Meijeren confronteert GL-Kamerlid Laura Bromet ermee en doet een voorstel om onze natuur te beschermen.

Freek Jansen: Het gasverbod is pure kapitaalvernietiging 

De klimaatpartijen willen alle Nederlandse huizen van het gas halen. Freek Jansen somt op hoe dramatisch dit project nu al verloopt. FVD wil stoppen met deze kapitaalvernietiging!

Pepijn van Houwelingen: Mondkapjesplicht nu afschaffen!

De mondkapjesplicht is ziekmakend, asociaal en milieuvervuilend. De positieve effecten ervan zijn nihil. Toch moeten we er allemaal aan meedoen - dat staat nou eenmaal in het stappenplan van Rutte. Ook Van Dissel slaagt er niet in om dit beleid zinnig te laten lijken. Pepijn van Houwelingen blijft kritische vragen stellen!

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet



FVD

Forum voor Democratie

Deze email is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Als u zich geheel van onze nieuwsbrieven en berichten wilt uitschrijven kan dat via deze link.