Spil på alle dine strenge

Abonnementssalget åbner 12. maj

Køb abonnement, partoutkort og andre billetter online eller via telefon fra 12. maj kl. 12.

Kære allesammen,
Selvom intet er som det plejer at være, så håber vi, at I har haft tid til at kigge i det nye sæsonkatalog (online eller på tryk), og at I glæder jer til at vende tilbage til Symfonisk Sal. Det gør vi i hvert fald – og vi regner med, at vi kan åbne dørene til august/september igen, når den nye sæson begynder.

ABONNEMENT & LØSSALG

  • Abonnements- og partoutsalg åbner 12. maj kl. 12.00
  • Løssalget åbner 25. maj kl. 12.00

Se hvordan du bestiller online eller via telefon og få information omkring køb af billetter, abonnement og partoutkort på vores hjemmeside.

Køb billetter og abonnement online
Download / læs sæsonprogrammet
På grund af den sundhedsmæssige risiko forbundet med Covid-19 (corona) virus, vil der i år ikke være mulighed for fysisk at købe billetter inde i Musikhuset i forbindelse med åbningen for abonnementssalget. Musikhuset er simpelthen lukket.

I stedet åbnes der for ekstraordinært telefonsalg, hjælp til online bestilling via Den Digitale Hotline samt videoguides til onlinebestilling. Brug linket til vores hjemmeside ovenfor for at få mere information om, hvordan du bestiller online eller via telefon.

Da abonnementskoncerterne først begynder i september, og dermed efter det nuværende forsamlingsforbud på max. 500 personer (med særlig dispensation) udløber, er der pt. ingen restriktioner på bestilling af pladser i salen. Evt. fremtidige ændringer og forbehold kan naturligvis forekomme, hvis myndighedernes retningslinjer ændres.

PARTOUTKORT
Partoutkunder, som ønsker at forny partoutkortet fra sidste år, behøver ikke foretage sig noget ift. åbningsdatoen 12. maj. Jeres pladser er reserverede indtil 23. maj kl. 16. Alle partoutkunder, som vi har kontaktoplysninger på, vil få en email med link til fornyelse inden udløb af uge 20.

Hvis man ikke har modtaget nogen mail, eller ved, at man ikke er registreret med emailadresse, bedes man kontakte Musikhusets Billetsalg på telefon 89 40 40 40 mellem 13. maj og 23. maj. Hvis i år er første gang, man bestiller partoutkort, skal man ringe til Musikhusets Billetsalg på telefon 89 40 40 40 fra 12. maj kl. 12.

FREDAGSPARTOUT
Der er i år ingen komplette fredagsgentagelser af torsdagskoncerten. Derfor udgår fredagspartout i sæson 20/21. Hvis man ønsker at lave sit fredagspartoutkort fra sidste år om til et almindeligt partoutkort, bedes man svare på denne mail med angivelse af navn, email og telefonnummer.

Vi har i videst muligt omfang allerede reserveret pladserne i salen fra fredagspartout til koncerterne indeholdt i den almindelige partout, men den endelige bekræftelse skal håndteres personligt. Vi glæder os til at se jer efter sommerferien – og vi krydser fingre for at det bliver som problemfrit som overhovedet muligt.
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2020 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.