Abonnementssalget åbner mandag


Mandag 13/5 åbner abonnementssalget for sæson 24/25, som også markerer den store finale på fire sæsoners orkesterdramaturgi og tematisk programlægning.

Vi er fremme ved afslutningen og tilbage til begyndelsen: med De Store Spørgsmål, der er temaet for den nye sæson. Det afspejler sig også direkte i programlayoutet, som I kan se.


Abonnement kan købes online via linket ovenfor. På samme side findes en vejledning til, hvordan man bestiller, hvis man ikke har prøvet det før.


Ellers kan abonnement som altid erhverves ved fysisk fremmøde eller telefonisk betjening i Musikhuset Aarhus fra på mandag.

NYT SÆSONPROGRAM

Hent det nye sæsonprogram for 24/25


Programmet for sæson 24/25 er nu tilgængelig på vores hjemmeside. Skynd dig ind og hent hele herligheden - eller se alle koncerterne online i koncertoversigten!


Fysiske eksemplarer kan hentes i Musikhuset Aarhus fra i dag – og abonnenter/partoutkunder vil ligeledes modtage programmer med posten i løbet af ugen (bor man i Nordjylland eller på Fyn og Sjælland, kommer det muligvis først i starten af næste uge 19).