3 juli 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
About You gaat direct uit fabriek leveren
[Nieuws] Het Duitse modeplatform About You wil dit jaar nog direct vanuit de fabriek gaan leveren. Door een schakel in de logistiek weg te nemen wil het bedrijf de concurrentie aangaan met fast-fashion gigant Shein.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
My Jewellery opent winkels in Berlijn en Parijs
[Nieuws] My Jewellery opent deze zomer een winkel Berlijn. Het wordt de tweede boutique in Duitsland voor het Nederlandse mode- en accessoiresmerk.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vind de ideale e-commerce kandidaat met Twinkle Vacatures
[Advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve e-commerce professionals? Plaats dan je vacature op Twinkle.nl, het grootste platform om professionals in digital commerce te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Daarmee is ons platform uiterst geschikt voor het aantrekken van nieuwe collega's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor Twinkle Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
image
iDeal-opvolger wero is gestart in Duitsland
[Nieuws] De nieuwe Europese betaaldienst wero, de opvolger van iDeal, is deze week officieel gelanceerd in Duitsland. Tegen het eind van de maand zal het ook beschikbaar zijn in België. Dat meldt het European Payments Initiative (EPI).
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Crisp wil naar 30 procent regeneratief geteeld voedsel
[Nieuws] Crisp biedt vanaf nu versproducten aan die op een regeneratieve manier zijn geteeld. De online supermarkt heeft zich ten doel gesteld dat in 2030 tenminste dertig procent van de verkochte groenten en fruit afkomstig zijn van regeneratieve boerderijen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[Advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
image
Online omzet stijgt 1,6 procent in mei
[Nieuws] In mei werd 1,6 procent meer online omgezet door de detailhandel dan in diezelfde periode vorig jaar. Pure webwinkels zetten in die periode 7,2 procent meer om, de online omzet bij winkels waarbij online verkoop een nevenactiviteit is daalde met 5,3 procent.
twitter facebook linkedin
lees verder
Ben jij actief op de buitenlandse markt?
[Advertorial] Op dinsdag 17 september is de elfde editie van het CrossBorder Event. Dit event is speciaal voor alle bedrijven die op de buitenlandse markt actief zijn of dit in de toekomst willen gaan doen. Tijdens het CrossBorder Event vertellen (internationale) ondernemers hun succesverhalen en leerpunten. Je profiteert nu van 75 euro Early Bird korting.
image
image
Investeerder Blokker doet bod op The Body Shop
[Nieuws] Gordon Brothers, een Amerikaanse investeringsmaatschappij die eerder dit jaar huishoudketen Blokker redde, heeft een bod ingediend bij de bewindvoerders van The Body Shop.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Mollie sluit achterafbetaaldienst Riverty aan
Klanten van Mollie hebben vanaf vandaag de optie om de eindgebruiker met Riverty achteraf te laten betalen. De achterafbetaaldienst is toegevoegd als betaalmethode in Mollie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.