8 februari 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
About You werkt samen met Disney
[Nieuws] About You gaat een partnerschap aan met Disney. Met de samenwerking hoopt Disney een jongere, modebewuste generatie in Duitsland te bereiken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Online kwartaalomzet Ceconomy breekt door miljardgrens
[Nieuws] Ceconomy heeft zijn resultaten weten op te schroeven: na drie slechte kwartalen eindigt het gebroken boekjaar een stuk positiever, mede dankzij Black Friday.
twitter facebook linkedin
lees verder
Trendonderzoek naar de liefde tussen sales en operations
[Advertorial] 80% van de bedrijven in retail, wholesale en manufacturing ervaart een gespannen relatie tussen sales en operatie. Wat zijn de oorzaken? Welke impact hebben technologie en de menselijke factor? En vooral: welke zaken dienen aangepakt te worden om de liefde te laten bloeien. Het rapport 'De liefde tussen sales en operations' biedt inzicht in de complexe relatie tussen verkoop, productie en logistiek.
image
image
Budgetverf.nl verder op Verf.nl
[Nieuws] Budgetverf.nl gaat komende week helemaal over op het nieuwe domein Verf.nl. Twinkle vroeg managing partner Rogier Goed naar het hoe en waarom.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Van push naar pull met retargeting
[Case] DefShop startte in Nederland met een retargeting-campagne op basis van deep learning, met hulp van RTB House. Dat smaakte naar meer.
twitter facebook linkedin
lees verder
Segmentatie: meer rendement uit klantdata
[Advertorial] De ene klant is de andere niet. Daarom is succesvolle marketing zoveel mogelijk gebaseerd op het profiel van de individuele klant of prospect. Personalisatie is het ultieme doel, maar operationeel niet altijd haalbaar en betaalbaar. Lees wat segmentatie is, wat u ermee kunt bereiken en waar u in praktijk op moet letten.
image
image
Auchan opent eerste kassaloze super in Frankrijk
[Nieuws] De Franse supermarktketen Auchan opent begin maart een eerste vestiging van zijn kassaloze concept Auchan Minute in Europa.
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe realiseer je een positieve klant-impact met data en analyse
[Advertorial] De klant centraal stellen en dat op een data-gedreven manier. Elk bedrijf wil dat, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Bij Centraal Beheer hebben ze hier een visie op ontwikkeld en daarmee realiseren ze een positieve impact op de klant. Tijdens de presentatie zal Tjaard Prins vertellen over deze visie en concrete voorbeelden geven over hoe dit tot impact voor de klant heeft geleid.
image
image
Postmates naar de beurs
[Nieuws] De Amerikaanse boodschappenbezorgdienst Postmates maakt de stap naar de beurs. De onderneming heeft de eerste papieren voor de beursgang inmiddels ingediend.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Hoe verbeter je de klantervaring in de supply chain?
[Onderzoek] Veranderend klantgedrag en digitalisering zetten aan om te veranderen en te onderzoeken hoe b2b-bedrijven kunnen aansluiten op andere schakels in de keten.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.