Bekijk het actuele trainingsaanbod van de Academie voor medisch specialisten
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Bekijk de webversie
 
Juni 2024
Actueel trainingsaanbod

25 september: Leergang Medisch management in het ziekenhuis, revalidatie- en ggz-instelling

25 september: Basiscursus Ziekenhuismanagement voor a(n)ios)

26 september: Training Besturen van een medische staf en msb

2 oktober: Verander je perspectief op samenwerking

3 oktober: Training Conflicthantering

4 oktober: Powertraining Gespreksleider IFMS

18 oktober: Masterclass COC-voorzitter

6 november: Training Inleiding ziekenhuisfinanciën

8 november: Basiscursus Persoonlijk leiderschap voor a(n)ios

27 november: Training Besturen medische staf in een ggz-instelling
Basiscursus persoonlijk leiderschap voor a(n)ios

Vergroot je werkplezier en bevlogenheid met de tweedaagse basistraining Persoonlijke leiderschap voor a(n)ios van de Academie. Tijdens deze training leer je gebruik te maken van je persoonlijke waarden, sterke punten en verlangen. In het programma maak je kennis met de verschillende dimensies van leiderschap, ga je aan de slag met een eigen krachtenprofiel en worden modellen van medisch leiderschap aan de praktijk gelinkt.

Lees verder >
Ervaring

Antoine van Sint Fiet, klinisch psycholoog en voorzitter klinische raad ggz-instelling ARQ over de incompany training over positionering:

De klinische raad van ggz-instelling ARQ in Diemen en Oegstgeest volgde recent een op maat gemaakte incompany training van de Academie. 'Deze training verhelderde wie we zijn en hoe we ons binnen de organisatie kunnen positioneren,' aldus Van Sint Fiet. De klinische raad is vergelijkbaar met het bestuur van een medische staf in een ziekenhuis. 'Dankzij deze training zijn we als startende raad strategischer gaan denken, wat cruciaal is in al onze interacties met de raad van bestuur. De opgedane kennis heeft geleid tot verbeterde samenwerking en besluitvorming. Op deze manier kunnen we als klinische raad effectiever bijdragen aan de organisatie. Het werkte als een echte gamechanger,' concludeerde Van Sint Fiet.

Bekijk de incompany mogelijkheden >
Onze Top-5 trainingen
  1. Speak up dear >
  2. Training Professioneel communiceren >
  3. Leergang Management voor medici>
  4. Training Besturen van een vereniging van medisch specialisten in dienstverband >
  5. Basics van management en beleid >
Met korting naar het Rode Hoed Symposium

Ga met korting naar het 25e Rode Hoed Symposium op 2 oktober in Amsterdam. Als deelnemer aan een training bij De Academie in 2024 maak je kans op € 200,- korting op de toegangsprijs. Wanneer je gebruik wil maken van dit bijzondere aanbod, stuur dan een bericht aan info@academiems.nl. De eerste 50 aanmelders brengen wij in contact met de organisatie van het Rode Hoed Symposium, zodat de inschrijving tegen dit speciale tarief kan worden gerealiseerd.

Lees meer over het programma 
>
Leergang Ziekenhuisfinanciën

Vergroot je inzicht in de bedrijfseconomische uitdagingen binnen jouw ziekenhuis en staf met de leergang Ziekenhuisfinanciën van de Academie. Deze zesdaagse leergang behandelt het complete bedrijfseconomische spectrum: van basiskennis, wet- en regelgeving tot actuele ontwikkelingen en biedt ruimte om eigen casuïstiek in te brengen.

Schrijf je nu in >
Mercatorlaan 1200
3528 BL Utrecht

088 505 34 33
info@academiems.nl
Direct naar

Coaching >
Maatwerk en incompany trainingen >
Trainingsaanbod >