Bekijk het actuele trainingsaanbod van de Academie voor medisch specialisten
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Bekijk de webversie
 
September 2024
Actueel trainingsaanbod

4 oktober: Powertraining Gespreksleider IFMS

18 oktober: Masterclass COC-voorzitter

7 november: Basiscursus Ziekenhuismanagement voor a(n)ios

8 november: Basiscursus Persoonlijk leiderschap voor a(n)ios

8 november: Leergang Medisch management in het ziekenhuis-, revalidatie- of ggz-instelling

29 november: Training Investeren in een veilig werk- en leerklimaat

15 januari: Masterclass Startende opleider

15 januari: Training Besturen van medische staf en msb

3 februari: Masterclass Startende toezichthouder

10 februari: Medisch Coach Level 1
De Academie overzees: Leergang Medisch management in Curaçao Medical Center

Onlangs verzorgde De Academie een succesvolle leergang in het Curaçao Medical Center in Willemstad. De intensieve sessies waren gericht op leden van de raad van bestuur, stafbestuur, medisch managers, vakgroepvoorzitters en zorgmanagers. De deelnemers kregen waardevolle inzichten in governance, financiën, capaciteitsmanagement, leiderschap en samenwerking. Ondanks de vele uitdagingen waarmee het ziekenhuis kampt, hebben de deelnemers nieuwe vaardigheden opgedaan om de organisatie effectief te sturen, altijd met het credo van het ziekenhuis als leidraad: Sirbi ku Amor (serving with love).
Verbeter je persoonlijk leiderschap als aios

Hoe sta je stevig in je schoenen als aios in een hiërarchische omgeving? In deze tweedaagse training leer je onder andere hoe je als arts ongeacht positie of functie een betere leider kan zijn, verdiep je je in je eigen kernwaarden en krijg je duidelijkheid over hoe de beste zelfzorg in verschillende dimensies er voor jou uitziet.

Lees verder >
Ervaring: Aios Talentenklas

Aios kindergeneeskunde Ellen Klaver volgde de Aios Talentenklas en vond het een leerzame aanvulling op haar opleiding: 'Het is echt een investering in jezelf en de rest van je carrière. De modules en trainingsdagen voelden als een uitje en ik kwam er altijd vol enthousiasme van terug. Het was een goede combinatie van diverse, inspirerende sprekers en mezelf beter leren kennen. In mijn eigen dagelijkse werk als aios kindergeneeskunde merk ik door de Talentenklas dat ik me steeds bewuster ben van hoe processen op de werkvloer gaan. Ik kan kijken naar het grotere geheel en weet waar ik zelf kan bijdragen aan verbetering van de zorg. Ik raad de Aios Talentenklas aan iedereen aan.'

De inschrijving van de 17e Aios Talentenklas is geopend. Heb jij interesse in leiderschap en organisatie en wil je jouw managementtalenten ontwikkelen?

Schrijf je in 
>
Vergroot je inzicht in ziekenhuisfinanciën

Om een goede partij te kunnen zijn in de onderhandelingen over de verdeling van de middelen, heb je als medisch specialist basiskennis nodig over ziekenhuisfinanciën. Met deze leergang versterk je je bedrijfseconomische inzicht op een gedegen manier. 

Lees verder >
Onze Top-5 trainingen
  1. Speak up dear >
  2. Training Professioneel communiceren >
  3. Leergang Medisch management in ziekenhuis, revalidatie- of ggz-instelling >
  4. Training Besturen van een vereniging van medisch specialisten in dienstverband >
  5. Basics van management en beleid >
Mercatorlaan 1200
3528 BL Utrecht

088 505 34 33
info@academiems.nl
Direct naar

Coaching >
Maatwerk en incompany trainingen >
Trainingsaanbod >