4 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Accell Group akkoord over kwijtschelden deel schuldenlast
[Nieuws] Accell Group, het moederbedrijf van onder andere Batavus en Babboe, heeft aan akkoord gesloten met schuldeisers over het schrappen van schulden. In totaal wordt 40 procent van de schuld kwijtgescholden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Chinese platformen vallen aan waar het pijn doet
[Visie] Gezinnen met kinderen en hoogopgeleide tweeverdieners als ouders. Dat zijn de ideale klanten van e-commerce in het Westen. Amazon’s Prime-lidmaatschap is dan ook echt een gezinsproduct. Bol’s Select-leverdiensten zijn afgestemd op drukke levens en bij Coolblue draait alles om gemak en service. De drukke levens van deze consument draaien om gemak. Maar als je een beetje rondvraagt bij de jonge generatie, zien zij de webshops van bol, Coolblue en Wehkamp hoogstwaarschijnlijk als de plekken waar hun ouders winkelen. Functioneel, gemak, hogere prijzen en veel service. Maar, niet heel erg inclusief – bijna elitair zelfs misschien.
twitter facebook linkedin
lees verder
De Effortless Look van Logistiek
[Advertorial] Hoe ga jij om met de logistieke uitdagingen van beauty & care producten, zoals ADR, THT en unieke unboxing experiences? Ontdek in het magazine het gemak van beauty & care fulfilment. Wij regelen de logistiek, jij de groei van je bedrijf.
image
image
Nederlanders stellen online aankoop uit tot Black Friday
[Nieuws] Meer dan de helft van de Nederlanders is van plan tijdens Black Friday aankopen te doen en bijna de helft van deze groep stelt bewust de aankopen uit tot dit moment. Online winkels blijven favoriet.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
DHL en PostNL passen groene claims aan na gesprek met ACM
[Nieuws] Pakketbezorgers DHL en PostNL passen hun duurzaamheidscommunicatie aan na een gesprek met de Autoriteit Consument & Markt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom met je team naar de WOW Conference en profiteer van de groepsdeal
[Advertorial] Healthy hands make wealthy brands. Wil jij ook de prestaties van je medewerkers verhogen en je employer branding strategie een boost geven? Kom dan op 11 oktober samen met je team naar Theater Amsterdam voor de WOW Conference, een nieuw event over welzijn en werk. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe gezonde en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot het succes van je bedrijf.
image
image
Flink gaat voor verschillende nieuwe locaties in Amsterdam
[Nieuws] Flitsbezorger Flink opent de komende tijd meerdere locaties in Amsterdam. De eerste opende deze week de deuren in de Amsterdamse binnenstad.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bol staat op het hoofdpodium van Shopping Today
[Advertorial] Bol bestaat dit jaar 25 jaar. Tijdens Shopping Today op 10 oktober vertelt Oscar Hundman, Chief eCommerce officer van bol hoe hij de toekomst van e-commerce voor klanten en voor partners van bol voor zich ziet. Wil je deze keynote en alle andere kennissessies niet missen? Bestel dan nu je ticket!
image
image
PostNL mag post en brievenbuspakjes dag later bezorgen
[Nieuws] Vanaf 2026 mag PostNL naar verwachting een dag langer doen om brieven en brievenbuspakketjes te bezorgen. Het vervoersbedrijf had daarom gevraagd, omdat het volume van post afneemt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.