Bekijk deze nieuwsbrief online
dinsdag 22 november 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Jonge accountant krijgt nog een kans van Accountantskamer
Ook na een hertoetsing blijkt het interne stelsel van kwaliteitsbeheersing van de accountantspraktijk van een jonge en wat oudere accountant nog steeds niet te voldoen. De geconstateerde tekortkomingen zouden de maatregel van (tijdelijke) doorhaling in het accountantsregister kunnen rechtvaardigen. De Accountantskamer beslist echter anders.
Lees meer
 
 
‘Wij willen gewoon de slimste meisjes van de klas zijn’
In Almere staat een bijzonder administratie- en belastingadvieskantoor: Hoogwoud & Van Haga Administratie en Belastingadvies. Het unieke element: hier werken alleen maar vrouwen. Vijftien om precies te zijn. En het gaat goed met het kantoor. De vraag is: waar komt hun succes vandaan? Het is te simpel gedacht om dit uitsluitend toe te schrijven aan […]
Lees meer
 
Het nieuwe samenwerkingsplatform voor uw samenstelpraktijk heet CaseWare Cloud Advertorial

Goed nieuws voor accountants en administrateurs die niet blij zijn met de overvloed van e-mailberichten en bestanden in hun Postvak. Voor praktische professionals die niet vrolijk worden van vertragingen door onvolledige aanleveringen en incomplete dossiers. Want het wereldwijd gebruikte CaseWare Cloud is ook verkrijgbaar in Nederland. Log ook in en werk veilig en makkelijk online samen in hetzelfde dossier.

Meer informatie >

 
Werkgevers weten weinig over sociale verzekeringsregelingen
Er is weinig kennis bij werkgevers over sociale verzekeringsregelingen. Hierdoor worden overheidssubsidies voor werknemers vaak onbenut. Dat concludeert wereldwijd adviesbureau Willis Towers Watson.
Lees meer
 
 
Bedrijfsopvolger ontbreekt op veel boerderijen
De komende tien jaar is de kans aanwezig dat ruim 15 duizend boerderijen zullen verdwijnen. Reden hiervoor is dat er op de meeste boerderijen met een bedrijfshoofd van 55 jaar of ouder geen bedrijfsopvolger is. Dit meldt CBS op basis van voorlopige cijfers van de Landbouwtelling.
Lees meer
 
Regisseur over efficiënte werkprocessen Advertorial

Durf jij op deze stoel te zitten? Dapas Software helpt jou de regisseur over de werkprocessen te worden! Met de Dapas Proces Manager realiseer je efficiënte en uniforme werkprocessen en werkt het accountantskantoor volledig geautomatiseerd. Bovendien beschik je over belangrijke data en analyses. Wij maken de weg voor je vrij om een pro actieve adviseur voor jouw klant te zijn.

Bekijk hier onze oplossingen!

 
9 vragen en antwoorden over elektronisch deponeren jaarstukken KvK
Vanaf boekjaar 2016 is digitaal deponeren van de jaarrekening in het handelsregister van de Kamer van Koophandel verplicht en is op papier aanleveren niet meer mogelijk. Hieronder staan 9 vragen en antwoorden over deze verplichting.
Lees meer
 
 
De Jong & Laan introduceert Familieadvies
De Jong & Laan accountants belastingadviseurs verbreedt de dienstverlening met Familieadvies. Specialistische medewerkers van het bedrijf begeleiden organisaties in processen waar familiebelangen en bedrijfsbelangen elkaar raken.
Lees meer
 
AV Magazine verschijnt 25 november Advertorial

Ons magazine ligt op 25 november bij de abonnee op de mat. In AV4 o.a. een rapportage over de Customer Journey, een interview met Michiel Werkhoven, Anton Dieleman over vaktechniek en alles over onze AV-dag op 14 december in het Spant in Bussum.

Interesse in een abonnement? Meld u nu aan en ontvang heel 2017 ons blad met 50% korting. Betaal dus het eerste jaar € 24,75 in plaats van € 49,50!

 
Prijs koopwoning met bijna 6% gestegen
De prijzen van koopwoningen lagen in oktober bijna 6% hoger dan in oktober 2015. Dit blijkt uit het onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van CBS en het Kadaster.
Lees meer
 
 
XBRLreports voegt Vastgoedtaxonomie toe aan reports
XBRLreports heeft de op 16 november gelanceerde Vastgoedtaxonomie toegevoegd aan haar reports. Hiermee is het mogelijk de financiële gegevens over vastgoed direct te integreren in de bankgegevens.
Lees meer
 
Exact en bunq maken realtime inzicht bankgegevens mogelijk Contentpartner
Binnenkort krijgen klanten van Exact vanuit de bedrijfssoftware realtime inzicht in hun bankgegevens. Het systeem van mobile only bank bunq maakt het mogelijk om in Exact realtime betalingen te doen vanuit de boekhouding én inzicht te krijgen in banksaldo’s en bankafschriften.
 
Coming soon Opleiding
De ontwikkelingen voor komend jaar *Beroepseed* December is traditioneel de maand van bezinning en voornemens. Wat biedt het nieuwe jaar ons en wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen? In dit seminar delen sprekers van formaat hun visie op de ontwikkelingen voor komend jaar. Niet de regelgeving maar de impact van diverse maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen […]
 
Interim Financial – Culemborg Vacature
WeDoFinance ondersteunt en adviseert op het vlak van Finance & Control door het beschikbaar stellen van gedreven, no-nonsense medewerkers. Wij bouwen aan duurzame relaties met klanten waarbij onze aanpak zich kenmerkt door persoonlijke aandacht, deskundigheid en een hoge servicegraad van dienstverlening. Een aanpak die – gelet op de groei van onze onderneming – vele opdrachtgevers aanspreekt! We Do […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn