Bekijk deze nieuwsbrief online
vrijdag 11 november 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Accountant manipuleerde cijfers. Of toch niet?
Een accountant wordt ervan beschuldigd dat hij zo creatief met cijfers van een onderneming is omgegaan dat het UWV heeft ingestemd met een verzocht ontslag om economische redenen.
Lees meer
 
 
‘Transitievergoeding wint snel terrein bij reorganisaties’
Bij bijna de helft van de in 2016 afgesloten sociale plannen werd de transitievergoeding als uitgangspunt genomen. Dat meldt werkgeversvereniging AWVN in haar maandelijkse bericht over het verloop van het arbeidsvoorwaardenoverleg.
Lees meer
 
Cursus Master Financial Planner (MFP) in 1 dag | 14 december 2016 – Bunnik Advertorial

Krijgt u als fiscalist of financieel adviseur steeds vaker vragen over financiële planning?
Als drukbezette professional heeft u waarschijnlijk niet de tijd en het budget voor een Master opleiding Financieel Planner. Deze cursus biedt u een uitstekend alternatief om uw cliënten te helpen levensdoelen te matchen met de financiële mogelijkheden. Met de opgedane kennis, praktische tips en een format voor een financieel plan kunt u direct aan de slag!

Meer informatie =>

 
‘Er is geen geschikt alternatief voor g-rekening’
Er is geen geschikt alternatief voorhanden voor de g-rekening. Dat concludeert de werkgroep die naar de gevolgen van afschaffing van de g-rekening en eventuele alternatieven moest kijken.
Lees meer
 
 
VZR wil onbelaste kilometervergoeding naar € 0,22
De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) wil dat de nu geldende onbelaste kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer omhoog gaat naar € 0,22.
Lees meer
 
De beste online boekhoudsoftware voor accountant en cliënt Advertorial

Online boekhoudsoftware voor uw cliënt voor maar € 15,- per maand. Laat uw cliënten nu overstappen op Visma eAccounting. Snel, eenvoudig en goedkoop. Ga naar www.boekhoudswitch.nl, vul het formulier vandaag nog in en probeer het 30 dagen gratis.

 
FD: Accountants krijgen voet aan de grond in juridische markt
De grote accountantskantoren lijken te slagen in hun ambitie om een bres te slaan in het advocatenbolkwerk. Drie van de vier grote kantoren hebben afgelopen jaren met succes een eigen praktijk voor juridische dienstverlening opgebouwd. Bij PwC en Deloitte groeit het aantal juristen snel, en ook EY-partner HVG (voorheen Holland van Gijzen) behoort tot de […]
Lees meer
 
 
Toch monumentenaftrek in 2017
Monumenteneigenaren kunnen in 2017 toch nog gebruik maken van de fiscale aftrek voor het onderhoud van monumentenpanden. Dat schrijft minister Bussemaker in een brief aan de Tweede Kamer over de fiscale aftrek onderhoud monumentale panden.
Lees meer
 
 
Nederlanders lopen voorop met gebruik mobiel bankieren
Nederlandse consumenten lopen voorop met het gebruik van mobiel bankieren in vergelijking met andere Europese landen. Slechts een kwart van de consumenten gebruikt echter een toegangscode voor hun smartphone.
Lees meer
 
 
Vanaf 1 januari 2017 verbod op inhoudingen minimumloon
Op 1 januari 2017 treedt het verbod op inhoudingen op het minimumloon in werking. Dit is geregeld in de Wet Aanpak Schijnconstructies. Er zijn uitzonderingen op het verbod.
Lees meer
 
 
Eigenaar administratiekantoor aangehouden op verdenking van belastingfraude
Een 54-jarige man wordt ervan verdacht voor zijn administratiekantoor te veel BTW terug te vragen van de Belastingdienst. Ook door cliënten van het administratiekantoor werd vermoedelijk te veel BTW teruggevraagd.
Lees meer
 
Exact en bunq maken realtime inzicht bankgegevens mogelijk Contentpartner
Binnenkort krijgen klanten van Exact vanuit de bedrijfssoftware realtime inzicht in hun bankgegevens. Het systeem van mobile only bank bunq maakt het mogelijk om in Exact realtime betalingen te doen vanuit de boekhouding én inzicht te krijgen in banksaldo’s en bankafschriften.
 
BTW Actualiteiten Opleiding
De actualiteit wordt gecombineerd met de laatste btw-aangifte over het jaar 2016. De bijzonderheden ten aanzien van de laatste btw aangifte, zoals bijvoorbeeld toepassing van de herzieningsregels en heffing over privégebruik, worden op overzichtelijke wijze in kaart gebracht. In deze educatiebijeenkomst worden aan de hand van schema’s en voorbeelden alle relevante ontwikkelingen besproken, met een […]
 
Financial/ Business Controller Vacature
De Paradigit groep. Bij de Paradigit Groep zijn in totaal 200 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor, PDCWeb BV, is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit verschillende BV’s welke alle gericht zijn op ICT activiteiten. Hoofdkantoor en distributiecentrum PDWeb B.V. fungeert als hoofdkantoor, logistiek dienstverlener en inkoopcombinatie. Van hieruit worden alle werkmaatschappijen bevoorraad en is de […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn