Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
vrijdag 8 mei 2020
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Accountants Trump zwaar onder vuur
Mazar ligt in Amerika onder vuur. Als huisaccountant van Donald Trump zou het kantoor iets hebben gedaan waar de meeste cliënten niets van willen weten. Als sinds de jaren 80 gebruikt de zakenman zijn accountants om veel rijker te lijken dan hij is.
Lees verder »
Corona | Kappers blij, evenementenbranche vreest het ergste
Kappers zijn blij dat ze weer aan het werk kunnen. Maar andere ondernemers zien zich noodgedwongen stilgelegd tot 1 september of ernstig beperkt. De onvrede groeit.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Lunch & Learnsessies in verband met corona van Accountancy Vanmorgen

13, 14 en 15 mei | 12:00 tot 13:00 uur | 1 PE-punt
In samenwerking met Fiscaal Vanmorgen organiseert Accountancy Vanmorgen een aantal Lunch & Learnsessies in verband met de coronacrisis.
Help als accountant/adviseur je cliënt door deze moeilijke tijd! Zorg dat je op de hoogte bent en volg een interactieve online cursus over Vermogen en fiscaliteit ten tijde van corona (NIEUW), De impact van Corona op liquiditeit en (dis)continuïteit of Reorganiseren kun je leren, ontslagaanvragen door de corona-crisis (NIEUW). Slechts € 59,-.

Lees verder »
Vermogen en fiscaliteit, ontslagaanvragen, liquiditeit en (dis)continuïteit: experts praten u bij over de impact van corona
Vermogen en fiscaliteit, ontslagaanvragen en liquiditeit en (dis)continuïteit: het zijn belangrijke actuele onderwerpen voor accountants die hun klanten door de crisis helpen. Daarom is er op 13, 14 en 15 mei een nieuwe ronde Lunch & Learnsessies. Deze worden georganiseerd door Accountancy Vanmorgen in samenwerking met Fiscaal Vanmorgen. De interactieve online sessies kregen van eerdere […]
Lees verder »
Guus Haak (nu 83) won Europacup en was volgende dag weer boekhouder  
Woensdag was het vijftig jaar geleden dat Feijenoord als eerste Nederlandse club de Europacup I won. Verdediger Guus Haak viel in finale tegen Celtic in. Voetbal was zijn passie, zijn beroep was boekhouder.
Lees verder »
ADVERTORIAL
BTW-gids 2020

BTW, bijna iedereen heeft er mee te maken. Groot of klein, elke ondernemer moet BTW afdragen. De BTW-gids 2020 is bestemd voor zowel de accountant, de belastingadviseur, de fiscalist als de ondernemer. Met BTWeetjes, online stroomschema’s en pdf’s van de tekst. Bestel een los exemplaar of neem een abonnement!

Lees verder »
Corona | Hoe komt de zorgaccountant uit deze crisis?
De zorg zet al weken alle zeilen bij om de coronacrisis het hoofd te bieden. Maar ook voor zorgaccountants zijn het bijzondere tijden. Want hoe je een ‘luisterend oor’ moet zijn, leer je niet in je studie.
Lees verder »
Administrateur denkt dat opdracht is ingetrokken, fiscus beboet boze klant
Misverstanden over en weer, pissige emails en een Belastingdienst die een keiharde deadline oplegde. Hoe een administratiekantoor en een klant er samen niet uitkwamen.
Lees verder »
Boekhouder helpt Tilburgse Tonneke weer op weg
Ze was een bekende verschijning in Tilburg. Tonneke met haar supermarktbus. Maar de bus kreeg panne en Tonneke kon niet meer rijden. Boekhouder Sjaak Beirnaert helpt haar weer op weg.
Lees verder »
AV-enquête: Impact corona op accountancy en ondernemend Nederland
Wat is de impact van de coronacrisis op de ondernemers in verschillende branches  en op accountants- en administratiekantoren? De accountancybranche ziet als een van de eersten wat de coronacrisis financieel voor ondernemers betekent. Om hier zicht op te krijgen organiseren Accountancy Vanmorgen, Full•Finance en MKB-kredietcoach een onderzoek onder de lezers van Accountancy Vanmorgen. De resultaten […]
Lees verder »
CONTENTPARTNER
Jelmer Nieuwenweg (PinkWeb) over management in coronatijden

Er is een situatie ontstaan door het coronavirus COVID-19 die we nog nooit hebben meegemaakt. Dat vraagt veel van ons. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, mentale kracht… Dit geldt zeker voor mensen die een bedrijf moeten aansturen. Zij hebben ook nog zorgen voor klanten en werknemers. Een interview met Jelmer Nieuwenweg van PinkWeb over hoe hij deze periode […]

Lees verder »
OOK INTERESSANT
Nieuwe partners versterken Eshuis
Corona | Dit is de routekaart uit de crisis
Installatiebranche groeide tot corona met dubbele cijfers
Diederik van Dommelen (PwC) ‘verkenner’ in Rotterdamse politiek
OPLEIDINGEN
Online cursus Actualiteiten oudedagsvoorzieningen
Fiscaal Vanmorgen
12 mei 2020
Accountancy Tour Webinar 1: Van bonnetje naar jaarrekening naar aangifte in 20 minuten
Unit4 Bedrijfssoftware
12 mei 2020
Webinar: coronavirus & financieren: Wat zijn de mogelijkheden?
Fiscount
13 mei 2020
VACATURES
Controleleider Supermarkten
Lansigt
Ridderkerk of Alphen aan den Rijn
Assistent Accountant
Lansigt
Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk
Accountant AA
Lansigt
Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN