Bekijk deze nieuwsbrief online
woensdag 14 juni 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
‘Accountantscontrole topinkomens zorg is niet meer te doen’
Doorgeschoten regelgeving zorgt ervoor dat de jaarrekeningcontroles van (semi-) publieke instellingen onuitvoerbaar dreigen te worden. Met name de controle van de topinkomens is zo complex dat accountants daarmee willen stoppen.
Lees meer
 
 
Onderzoek: 30%-regeling is doeltreffende en doelmatige regeling
De 30%-regeling is een doeltreffende en doelmatige regeling. Verkorting van de looptijd naar vijf of zes jaar, het vergroten van de 150-km-grens en verlaging van het forfait bij inkomens boven de €100.000 hebben mogelijk een positief effect op de doeltreffendheid, doelmatigheid en/of de passendheid van de regeling. 
Lees meer
 
Kom naar de Accountancy Expo en win een maatwerk shirt Advertorial

Bent u nog niet aangesloten op SBR Banken en levert u wel kredietrapportages aan voor uw klanten? Kom dan op 20 juni naar de Accountancy Expo en bezoek onze stand. Regel ter plekke een afspraak om aan te sluiten en maak kans op een prachtig shirt op maat gemaakt van ShirtbyHand.
Meer info =>

‘Maatwerk waar nodig, standaard waar mogelijk’

 
‘Volledig ander verdienmodel van overheidswege nu niet nastrevenswaardig’
Als van overheidswege besloten zou worden tot een volledig ander verdienmodel in de accountancysector zou dat de wijze waarop de beroepsgroep altijd heeft gefunctioneerd ingrijpend veranderen. ‘Er moeten dan veel middelen en energie gestoken worden in een veranderingsproces waarvan de voor- en nadelen niet op voorhand evident zijn.’
Lees meer
 
 
Veel gestelde vragen bijdrage Zorgverzekeringswet bij PEB-afkoop
De Belastingdienst heeft een aantal veel gestelde vragen over de bijdrage Zorgverzekeringswet bij het afkoop van het pensioen in eigen beheer op de site van het Centraal Aanspreekpunt Pensioenen gepubliceerd.
Lees meer
 
 
NBA biedt mogelijkheid om PE-achterstand in te halen
Accountants die op 31 maart 2017 nog niet aan de minimum PE-verplichting voor 2016 hadden voldaan, krijgen de gelegenheid om de achterstand in de komende drie maanden in te halen.
Lees meer
 
 
KPMG: Ondernemingen niet snel genoeg in adapteren ‘disruptieve technologieën’
Nederlandse ondernemingen moeten nieuwe, disruptieve technologieën sneller adopteren. Nu nog ziet de Nederlandse CEO het omarmen van dit soort technologieën in beperkte mate als een strategische prioriteit. Dit concludeert KPMG op basis van een internationaal onderzoek onder CEO’s.
Lees meer
 
 
Nico Koppel: Nederland is geen belastingparadijs, of toch wel?
Nederland schrok even in 2009. Toenmalig Amerikaans president Barack Obama noemde ons landje een belastingparadijs. Nu zeven jaar later lijkt dat overdreven, afgaande op de bevindingen van de Europese Unie.
Lees meer
 
‘We verrassen onze klanten keer op keer met een slimme interpretatie van hun bedrijfsgegevens’ Contentpartner
Klanten verwachten van hun accountant efficiency, meer en meer bedrijfsadvies en vaste, transparante tarieven. Nu en in de toekomst nog veel meer. Dé manier om deze slag nu al te winnen, is automatisering. Dat stelt Marius van de Groep, adviseur en sparringpartner MKB bij accountants- en belastingadvieskantoor KRC Van Elderen.
 
De (accountant) adviseur als businesscoach Opleiding
Ik stel me kort aan u voor. Ik ben Servaas Vrijburg (1964). Ik heb ruim 20 jaar een fiscale (pensioen)advies- en -trainingspraktijk gehad; voornamelijk binnen Fiscount. Deze praktijk was grotendeels gericht op vak-inhoud. Een prachtige tijd waar ik nog dagelijks van nageniet. Toch moest het roer van mezelf om. Een soort innerlijke drang. Echter, Fiscount […]
 
Telefoniste/receptioniste – Sliedrecht Vacature
Zonder goede telefoniste/receptioniste is het behelpen voor onze teams van accountants, fiscalisten, juristen en personeel- en loondeskundigen. Dus, ben je representatief, houd je van aanpakken en stel je altijd klanten centraal, dan leren wij je graag kennen. Functie omschrijving Als telefoniste/receptioniste fungeer je als het “visitekaartje” van de organisatie. Receptiewerkzaamheden: je ontvangt de bezoekers en […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn