3 augustus 2020
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
NIMA Marketing Week
image
Peilstok corona Ace en Tate: ‘Online bril passen is spectaculair verbeterd’
Tijdens de Coronapandemie gaat de online verkoop als een raket. Mensen shoppen liever vanachter hun laptop. Online brillenleverancier Ace & Tate innoveerde onder meer haar online services. We bellen met Sean Peron, Marketing Director: ‘Als marketeer moet je juist nu terug naar de basis.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Susan Pratchett leidt Virtue Amsterdam
Susan Pratchett is aangesteld als managing director van Virtue (het bureau van Vice) in West-Europa. Ze neemt het stokje over van Perre van den Brink.
lees verder
twitter facebook linkedin
Pak mee: 5 lessons learned uit geslaagde optimalisatie bestelproces
[advertorial] Bezoekers verliezen in de check-out is extreem zonde en soms ook te voorkomen. Door je check-out te optimaliseren, kun je meer omzet halen uit bestaand verkeer. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende. Smart IM deelt 5 waardevolle lessons learned gebaseerd op resultaten die zijn behaald tijdens een succesvolle A/B test in het check-out-proces. Mis ze niet!
image
Coca-Cola: open als nooit tevoren
Coca-Cola lanceert een nieuwe internationale campagne: Open Like Never Before. De campagne, ontwikkeld door 72andSunny Amsterdam, moet een periode van culturele en sociale verandering markeren. Het is de eerste campagne van het frisdrankmerk sinds de uitbraak van corona.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Robèrt van Beckhoven bakt ook in Westfield Mall
Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van onder meer Heel Holland Bakt, opent in voorjaar 2021 een boulangerie en patisserie met cursusruimte in Westfield Mall of the Netherlands.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wat kun jij als marketeer doen om binnen jouw organisatie racisme tegen te gaan?
[advertorial] Marrigt van der Valk van Durf online branding laat haar stem horen, ook tijdens #NMW (1,2,3 september, DeFabrique Utrecht). Naast het geven van voorbeelden van subtiel racisme, biedt ze je handvatten om binnen je organisatie racisme aan te pakken en te streven naar meer diversiteit.
image
[NMW] Marlijn van Straaten: 'Ik inspireer mijn team om in oplossingen te denken'
Marlijn van Straaten (42) is vice president marketing communications bij horecabedrijf HMSHost. Haar talk op Nima Marketing Week biedt de bezoeker 'een persoonlijke ervaring op het snijvlak van marketing en leiderschap'.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Mondiale OOH: nieuwe wereld na corona
De World Out of Home Organisation (WOO) is een mondiale campagne gestart die pleit voor een nieuwe wereld in het post corona tijdperk.
lees verder
twitter facebook linkedin
Het boek over alle marketing ontwikkelingen van dit jaar
[advertorial] Wil jij in één keer bij zijn als het gaat om relevante trends, cijfers en best practices op het gebied van marketing? Dan is het Marketingfacts Jaarboek perfect voor jou. In elf hoofdstukken en vier hot topics wordt een update gegeven van de meest actuele stand van zaken in het marketingvak.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.