+ Ons nieuwste nummer met Arnold Schwarzenegger is uit.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Beste lezer,

Dat leeftijd slechts een getal is bewijst Arnold Schwarzenegger maar weer eens in ons gloednieuwe nummer. Of neem mijn moeder. Na haar 65e heeft zij radicaal het roer omgegooid door te beginnen met krachttraining. En nu? Nu gaat ze richting de 100kg deadlift. En bovenal: ze voelt zich beter dan ooit. Kachttraining is voor iedereen, alle leeftijden, en alle geslachten.

Alleen de drempel naar de sportschool kan nogal hoog zijn, de reden dat mijn moeder eerst ook niet ging. Laten we elkaar daarom eens wat vaker aanspreken in de gym en elkaar een complimentje geven. Want ondanks alle afschrikwekkende blikken die elkaar kruizen, hebben alle sporters één heel belangrijk ding met elkaar gemeen: we hebben bewondering voor elkaar. Het zijn geen blikken van afkeuring, maar van bewondering. En dat mag best eens uitgesproken worden.

MvG,

Mart de Jong

Digital Content Manager

 
 
 
Afbeelding
 

Newbie in de gym gespot? Maak een praatje!

De sportschool is een plek voor alle leeftijden en alle geslachten.

Lees verder
 
 
Afbeelding
 

Recept: overheerlijke eiwitrijke salade

Laag in calorieën en meer dan 60 gram eiwit: ideaal tijdens je cut.

Lees verder
 
 
Afbeelding
 
 
 
Afbeelding
 

'Zorg dat elke set je beste set is', aldus icoon Schwarzenegger

Maar liefst 75 jaar, maar bankdrukt waarschijnlijk meer dan jij.

Lees verder
 
Afbeelding