6 februari 2018
Online versie
Twinkle
image
image
ACM: 'Ongevraagde vervolgzending grootste ergernis van 2017'
[Nieuws] Van alle consumenten die vorig jaar aanklopten bij ACM over een online verkoop, klaagden de meeste melders over ongewenste vervolgzendingen en abonnementen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
EBay en Mashable testen shoppable content
[Nieuws] EBay en Mashable starten een pilot met shoppable content: door tags toe te voegen op artikelen van Marshable, worden consumenten doorgelinkt naar producten op eBay.
twitter facebook linkedin
lees verder
Heb jij de Twinkle100 al?
[Advertorial] De Twinkle100 is hét overzicht over e-commerce in Nederland. Wie zijn de sterkste spelers, waar komen ze vandaan, met wie werken ze? Hoe snel laden hun websites, hoeveel Twitter-volgers hebben ze, hoeveel organisch verkeer? Je leest het allemaal in de nieuwe Twinkle100.
image
image
Meer malafide webshops, minder aangiftes
[Nieuws] Terwijl het aantal nepshops hard stijgt en de politie daar vaker tegen optreedt, ontving het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) vorig jaar duizenden aangiftes minder.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Webshop van Lief! Lifestyle verdwijnt
[Nieuws] De webshop van kinder- en babykledingmerk Lief! Lifestyle verdwijnt. De site van de e-tailer wordt geïntegreerd in de webshop van 4little van moederbedrijf Kids Fashion Group.
twitter facebook linkedin
lees verder
Lead nurturing in 8 stappen: stop met verkopen, help met aankopen
[Advertorial] Het benaderen van leads uit leadgeneratie campagnes kan veel tijd kosten. Het salesteam wil daarom alleen de leads met de grootste verkoopkansen opvolgen. Met lead nurturing campagnes begeleid je leads tot ze klaar zijn voor een aankoop. Stop met verkopen en help met aankopen! Ontdek onze tips en het 8-stappenplan voor meer én betere leads.
image
image
Amazon introduceert eigen QR-code
[Nieuws] Amazon test een eigen QR-code. De SmileCodes, zoals Amazon ze noemt, bevatten aanbiedingen die alleen voor Amazon-leden te scannen zijn.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Wederom groeigeld voor Helloprint
[Nieuws] Online printplatform Helloprint heeft opnieuw een miljoeneninvestering gekregen. De nieuwe investering zal gebruikt worden om verdere groei in Europa te bewerkstelligen.
twitter facebook linkedin
lees verder
CustomerFirst Awards 19 april 2018 - Beatrix Theater, Utrecht
[Advertorial] Wordt jouw organisatie beloond voor haar uitmuntende service? Biedt jouw organisatie een uitmuntende service en heb je een inspirerende case waaruit dat blijkt? Schrijf je dan nu vóór 23 februari in voor de CustomerFirst Awards 2018! De winnaars van deze prestigieuze vakprijzen worden op 19 april in het Beatrix Theater te Utrecht bekendgemaakt tijdens het CustomerFirst Gala.
image
image
Hogere conversie met een mobiele website
[Onderzoek] Hoe realiseer je een hogere conversie op mobiel?' Een vraag waar de ShoppingTomorrow-expertgroep Revenue Optimization zich aan heeft gewaagd, en die centraal staat in hun bluepaper.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.