ACTIEF DE ZOMER IN
HIKE & BIKE
Hoe ga jij deze zomer op vakantie? Ben jij meer van het strand? Liever wat feestjes op zoeken? Of vind je het leuker om wat meer actie te hebben? Het allerleukste is het om alles te combineren. Als je het als single ook nog eens leuk vindt om veel nieuwe singles te leren kennen, dan moet je misschien eens op een Hike & Bike vakantie!
WERELDSE TREINREIS

Ja, een epische treinreis-rond-de-wereld bestaat echt! In minder dan twee maanden tijd kan je naar vijftien landen op vier continenten. Je bucketlist wordt gewoon verpulverd door deze ultieme railercoaster! De zomervakantie breekt bijna aan. Tijd voor wat extra tips. Zo hou je inbrekers buiten de deur tijdens je vakantie.

SOLO REIS TIPS

Wanneer je nog nooit in je uppie op vakantie bent geweest maar dit wel heel graag wilt dan is het slim om eerst een beetje te oefenen met ‘dingen in je eentje doen’,  zo zegt wereldreiziger Liesbeth Rasker. Maar wat kan je allemaal nog meer regelen voor een geslaagde solo reis? Als alleenstaande ouder zie je misschien op tegen de naderende zomervakantie. Tips voor alleenstaande ouders om de vakantie leuker te maken!

THAILAND

Thailand, een tropisch paradijs op aarde. Vooral als het gaat om de mooiste stranden, helderblauwe wateren en prachtige natuur. Een enorme keus aan stranden, maar welke stranden zijn nou écht een bezoekje waard? Lees verder voor drie stranden die je niet mag missen tijdens je reis naar Thailand. Ontdek de onderwaterwereld van Sairee Beach, maak een klimtocht over de enorme kliffen van Railay Beach en kom helemaal tot rust op het kalme strand van Ko Yao Yai.

BACKPACKEN

Backpacken is een steeds populairdere vakantiekeuze geworden voor veel mensen die iets willen ervaren dat ze nog nooit eerder hebben meegemaakt, en die een avontuurlijke reis van hun leven willen beleven. Deze avonturen gaan echter hand in hand met grote gezondheidsrisico’s die je reis van je leven mogelijk kunnen verpesten. We hebben hier wat tips om je te helpen om het beste uit je backpack vakantie te halen.

VEILIG ONLINE

Vakantiefoto’s delen op Instagram, Facebook en andere sociale media, het thuisfront op de hoogte houden via WhatsApp, de beste restaurants opzoeken op Google, de weg vinden met Maps. Op vakantie kan tegenwoordig niemand meer zonder een goede internetverbinding. Om de kosten van ons internetgebruik zo laag mogelijk te houden, maken we dan ook al te graag gebruik van gratis openbare netwerken. Maar wist je dat het gebruik van openbare netwerken ontzettend veel risico’s met zich meebrengt?