KPE Vastgoed wil zich als een veelzijdige educatie-expert onderscheiden binnen de vastgoedsector. Daarom gaan we naast de kernactiviteit van Permanente Educatie verder dan het traditionele opleidingsaanbod. Dit najaar organiseren we weer inspirerende cursussen en Masterclasses die professionals uit de branche samenbrengen. Kennis en expertise delen in een totaal andere omgeving, met top sprekers, interactieve workshops en een zeer interessant programma. Bovendien biedt deelname de kans om een waardevol netwerk op te bouwen.

In deze nieuwsflits hebben we een aantal cursussen speciaal voor u uitgelicht:

  • Nieuwe puntenstelsel huurwetgeving

  • Cursus Wwft

  • Masterclass BOX 3

  • Webinar veranderingen voor Wonen na Prinsjesdag

  • Webinar veranderingen voor Bedrijfsmatig Vastgoed na Prinsjesdag

  • Webinar veranderingen voor Landelijk Vastgoed na Prinsjesdag

Zorg dat u als adviseur op de hoogte bent van alle wijzigingen in het puntenstelsel, vooral van de rol die het opmeten van ruimtes speelt bij het bepalen van de puntentelling en de huurprijs.


Naar aanleiding van het nieuwsbericht KPE Vastgoed | Wet betaalbare huur: ‘Vooral in theorie prachtig’ van advocaat Laurens Vrakking, kregen we van onze klanten veel vraag naar een training over dit actuele onderwerp. Daarom organiseren we in oktober op diverse plekken in het land een praktische trainingsdag waar u wordt geïnformeerd over de laatste nieuwe wetgeving.

In een wereld vol financiële criminaliteit is kennis over de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) essentieel voor bedrijven en professionals. Dataworx heeft in samenwerking met KPE groep de cursus Wwft Basis ontwikkeld, speciaal voor directies, managers en medewerkers van financiële instellingen, accountants-en administratiekantoren, notariskantoren, advocatenkantoren, makelaars en taxateurs ontwikkeld.


Deze cursus biedt u een stevige basis in de principes, wetgeving en praktijk van de Wwft en stelt u in staat om in de dagelijkse praktijk risico’s te identificeren en beter in te schatten. Hiermee geeft u invulling aan de educatieverplichting zoals opgenomen in de Wwft.

Op maandagmiddag 23 september organiseert KPE Vastgoed de Masterclass Box 3 in PITground in Sittard. Dit evenement is een uitstekende gelegenheid om na Prinsjesdag op de hoogte te worden gebracht van de meest recente fiscale ontwikkelingen.

Dit webinar van één uur is een uitstekende gelegenheid om na Prinsjesdag kort en bondig op de hoogte te worden gebracht van de meest recente ontwikkelingen in uw vakgebied. Wij bieden verschillende webinars aan voor de specifieke kamers Wonen, Bedrijfsmatig-en Landelijk Vastgoed.

Advocaat Michel Visser van Fisherman Advocaten praat u bij over de ontwikkelingen op het gebied van Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Fiscalist André Verduijn van Countus zal u op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen op het gebied van Landelijk Vastgoed.

Heeft u interesse in een van de cursussen, masterclasses of trainingen?

Of wilt u meer informatie ontvangen?


Stuur dan een bericht met uw contactgegevens naar studieadvies@kpe.nl, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Met vriendelijke groet,

Heeft u vragen en/of studieadvies nodig?
T 085 016 04 78 | E studieadvies@kpe.nl

Copyright (C) 2024 KPE. All rights reserved.

U ontvangt deze mail omdat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief van KPE Vastgoed.

KPE
Bassin 120
Maastricht, Limburg 6211 AK
Netherlands

Add us to your address book

Unsubscribe