Boek vandaag nog jouw
camperreis met korting!

De dagen worden korter en zo ook de geldigheid van de camper kortingen! Alleen vandaag en morgen kun je nog profiteren van de huidige camperkortingen, meer info vind je in deze nieuwsbrief. 

Terwijl je verder leest, ontdek je: de favoriete campings van Marloes, de unieke accommodatie: White Stallion Ranch, een must-do excursie en de reisblog van Marloes. Lees snel verder...

Bekijk de actuele camperkortingen hier!
Camperkortingen
Ben je van plan om in 2024 een camperreis te maken door Canada of Amerika? Bekijk de superhoge kortingen van onderstaande camperverhuurders en boek direct online. 
 
✔️ Fraserway RV in Canada
✔️ Road Bear RV in Amerika 
✔️ Cruise America / Cruise Canada
✔️ CanaDream in Canada
 
Waarom vroeg boeken loont
Hoe eerder je boekt, hoe beter de beschikbaarheid van de campers zijn, wacht hier niet te lang mee, want je wilt niet het risico lopen dat je droomcamper al geboekt is. Ook zijn de huurprijzen laag en de kortingen hoog. Bespaar geld op je reis, zodat je meer kunt uitgeven aan onvergetelijke ervaringen onderweg.
Stel nu je eigen droomreis samen via de Campertool
De favoriete campings van Marloes
Onze productmanager Marloes is verantwoordelijk voor al onze camperreizen, ze weet alle in- en outs over ons campingaanbod. Om deze reden vertelt ze graag wat haar 2 favoriete campings zijn.
Surf Junction Campground - Canada
Tijdens een camperreis door Canada mag een overnachting op Surf Junction Campground niet ontbreken. Deze camping ligt midden in de natuur, direct aan het prachtige Pacific Rim National Park en op loopafstand van Long Beach. De camperplaatsen bevinden zich in een bosrijke omgeving. De camping heeft ook een hottub en een sauna, waar je gratis gebruik van kunt maken. Bij de receptie is een klein winkeltje met basis-etenswaren en kampeerbenodigdheden. Leuk om te weten: de medewerkers van Surf Junction Campground helpen graag bij het regelen van surflessen op de golven van de Pacific Ocean! Deze camping is de perfecte plek om te genieten van dit prachtige eiland. 
Bekijk deze camping hier!
Ruby's Inn RV Park and Campground - Amerika
Vorig jaar heb ik Ruby’s Inn RV Park bezocht, en wat een fijne camping is dit! In 1916 vestigde Ruby met zijn gezin een ranch in de buurt van de huidige Ruby’s Inn, gelegen naast Bryce Canyon National Park. In de loop der jaren zijn veel toeristen deze plaats gaan bezoeken en is ook de camping Ruby’s Inn ontstaan. Een echt familieconcept, want vandaag de dag heten de (klein)kinderen van Ruby je van harte welkom. De camping is gelegen in een bosrijke omgeving en beschikt over een kleine campingwinkel, een zwembad en goede sanitair voorzieningen.

Handig om te weten: In de zomer rijdt er vanaf de camping een gratis shuttlebus naar het Nationale Park.  
Bekijk deze camping hier!
Unieke accommodatie: White Stallion Ranch
Deze prachtige ranch biedt je de kans om de authentieke sfeer van het Wilde Westen te ervaren. Hier vind je meer dan 3000 hectare open vlakte aan de voet van hoge bergen. Het paardrijden staat centraal als een onvergetelijke activiteit, waardoor je de schitterende omgeving kunt verkennen en het ware Westerse avontuur kunt beleven.

Kortom, deze ranch biedt je een onvergetelijke ervaring waarbij je de tijdloze charme van het Wilde Westen kunt omarmen, terwijl je de natuurlijke pracht van dit adembenemende landschap ontdekt. Het is de perfecte bestemming voor avonturiers, natuurliefhebbers en iedereen die droomt van een onvergetelijk Western-avontuur.

Tip van ons: Wist je dat je gemakkelijk je camper kunt parkeren bij White Stallion Ranch en dat je dan overnacht in deze prachtige locatie? Unieke kans!
Meer informatie over deze ranch
Must-do excursie:
Fietstour met gids door Okanagan Valley

De prachtige Okanagan Valley, en met name de omgeving rondom de plaats Kelowna, staat bekend om haar rijke historie en natuur. Tijdens deze must-do excursie maak je op een geweldige manier kennis met deze bijzondere bestemming in British Columbia. Onder begeleiding van een ervaren gids verken je per fiets een gedeelte van het traject van de historische Kettle Valley Railway door de schitterende Myra Canyon, waarbij je onderweg maar liefst 18 prachtig gerestaureerde trestles (spoorbruggen) en 2 tunnels passeert. Onderweg geniet je van adembenemend mooie uitzichten op Kelowna en op de omliggende omgeving. 
Meer informatie over deze fietstour
Reisblog Marloes: Op reis in Amerika
Product Manager Marloes heeft in het voorjaar een prachtige camperreis door Amerika gemaakt. Haar reis lees je in haar blog.
Lees Marloes haar reisblog hier
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.