ADE version 2.0 / Nyt lovkrav / Ny lejelov koster udlejer penge

2 years ago


Text only:

Besøg også www.ista.dk


   Læs nyhedsbrevet i din browser

ista tænker fremtiden ind i ejendomsbranchen


ista går gerne den ekstra mil for at sikre, at vore kunder får det mest optimale værktøj at arbejde med; systemer, der kan være med til at sikre, at der spares ressourcer såvel som omkostninger ude i boligselskaberne og systemer, der kan give beboerne tryghed i dagligdagen. Samtidig betyder det også meget for os, at kunne være med til sikre unødigt vandspild i forhold til de kommende generationer. Dermed velkommen til istaNyt
Læs hele Benny Mathiesens leder

Spar ressourcer og omkostninger


istas ADE Version 2.0 er nu klar. Systemet kan i høj grad hjælpe boligselskaberne med at spare ressourcer, spare omkostninger og i sidste ende medvirke til at undgå huslejestigninger.
Læs om ADE Version 2.0

Nyt lovkrav:


Mængden af varmt vand skal nu måles i alle ejendomme


I dag skal alle ejendomme med flere bolig- eller erhvervsenheder, der har fælles varmtvandsproduktion i teknikrummet, have installeret en måler til måling af forbruget af varmt vand for varmtvandsinstallationen som helhed. Sådan lyder det i Energieffektiviseringsdirektivets BEK 563, der blev udsendt for to år siden.
Det betyder, at man nu i langt højere grad er i stand til at beregne, hvor meget energi man rent faktisk bruger på henholdsvis varmt vand og på varme i radiatorerne.
Læs om måling af varmt vand

Plus Bolig i Aalborg:


Vi fremtidssikrer vore boliger


MinuteView sikrer, at varmemesteren får en alarm, hvis forbruget ændres. Det betyder, at der frigives ressourcer, som kan bruges på at yde en endnu bedre service til beboerne. Plus Bolig i Aalborg og teknisk leder Alex Larsen forventer sig rigtig meget af det nye system.
Læs om Plus Boligs fordele med MinuteView

Den nye lejelov koster udlejerne penge


 
Udlejerne er dem, der står tilbage med regningen, hvis det tilrettede forbrugsregnskab udsendes for sent. Og det kan være helt uforskyldt! ”Derfor skal vi levere regnskaberne så hurtigt og så korrekt som muligt”, lyder det fra chef for varmeregnskab og service hos ista, Peter Lysdahl.
Læs om konsekvenserne af den nye lejelov

Røgalarmer redder liv


Røgalarmer kan redde liv, og de skaber tryghed for beboerne. I FAB opsætter man netop nu røgalarmer fra ista Danmark, og i 2014 opsatte man røgalarmer i Rødovre Boligselskab. I Rødovre har røgalarmerne potentielt reddet tre menneskeliv.
Læs hvorfor røgalarmer er en god investering

Han er istas tekniske vidensbank


 
Jørn Huusom har arbejdet med målere i stort set hele sin karriere. Han kan svare på alle tekniske spørgsmål, og han sørger for at klæde sælgere og montører på, når der kommer nye ista-produkter på markedet.
Læs interviewet med Jørn Huusom

Tak fra tilfredse kunder


ista modtog forleden chokolade fra TDC som tak for et godt samarbejde omkring etablering af et målesystem i en række af TDC’s erhvervsejendomme. Det takker vi for – og nyder det
 

Få en sms hvis vandhanen drypper


En dryppende vandhane eller et løbende toilet kan koste dyrt for beboeren og for ejendommen på den lange bane. Lækagekontrol giver en alarm via sms eller e-mail.
Læs om lækagekontrol
 

Få styr på forbruget med forbrugsanalyse


Forbrugsanalyse er et værktøj, der strukturerer og samler de forskellige forbrug, så administrator eller vicevært – med sit lokale kendskab – let kan vurdere, om det ser rigtigt eller forkert ud.
Læs om forbrugsanalyse

ista optimerer processerne


ista har i flere år arbejdet på at optimere vores processer. I dag lever vi op til de kvalitetsmål, vi har sat os. Det betyder, at vi i de seneste 12 måneder kun har leveret to regnskaber for sent!
Læs om optimering 
Share
+1
Forward
Copyright © 2016 ista Danmark
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig nyheder fra ista Danmark.
Vores adresse er:
ista Danmark
Brydehusvej 13
Ballerup 2750
Denmark
Frameld nyhedsbrev

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018