Geloof in zelfbouw: Gebr. Jansen ontwerpt unieke dubbellaags asfaltmachine
Bouwmachines
Wegenbouw
Online versie
PW
Aduco freest nu al met de Wirtgen W210Fi, die pas in 2020 op de markt komt
Het onderhoud aan wegen kent tegenwoordig amper nog een zomerstop. En zo kon het gebeuren dat Aduco Nederland midden in de bouwvak zijn nieuwste frees in gebruik nam. Een primeur. Want de fonkelnieuwe Wirtgen W210Fi komt formeel zelfs pas in 2020 op de markt. Met deze nieuwe toevoeging beschikt Aduco als eerste freesbedrijf in Nederland over een asfaltfrees die voldoet aan de Stage V-emissie-eisen.
Geloof in zelfbouw: Gebr. Jansen ontwerpt unieke dubbellaags asfaltmachine

Na jaren denken, ontwerpen, bouwen en patenten aanvragen was de bijzondere en unieke dubbellaags asfaltmachine met 15,5 m brede balk van Gebr. Jansen begin maart gereed voor de eerste meters. Standaard past nu eenmaal niet bij het bedrijf.

Lees verder >
PW
Deskundigen waarschuwen na dodelijk ongeval: ‘Werken bij veegwagen levensgevaarlijk’
Slecht zicht, krappe werkruimte, tijdsdruk, langsrazend verkeer. Werken rondom veegwagens is levensgevaarlijk, zeggen deskundigen. ‘Het werk lijkt simpel, maar is het niet.’
Bijna helft wegenbouwprojecten wankelt door uitspraak stikstof; pleidooi voor noodwet

De Nederlandse bouwsector loopt de komende jaren miljarden aan omzet mis als gevolg van de stikstofproblematiek. Dat hebben economen van ABN AMRO berekend. Zij ramen de schade de komende vijf jaar op 14 miljard euro.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright