17 april 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Renault Zoe
image
Adverteerder besteedt 8 procent meer aan radio-reclame
Mooie cijfers voor radioreclame: adverterende bedrijven hebben in Q1 ruim 3 miljoen euro meer besteed aan dit medium, een groei van 8 procent. Daarmee bereikt de totale reclame-omzet voor radio het hoogste niveau sinds recordjaar 2008.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Top 13 internationale contentmarketing cases (deel 1)
Wat waren internationaal de beste contentmarketing cases van het afgelopen jaar? Robbert Zantinge (directeur van ZB Communicatie & Media) riep de hulp in van collega-bureaus uit Japan (Custom Media) en België (The Fat Lady) en verzamelde dertien topcases.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe bouw je en onderhoud je een sterk merk?
[advertorial] (Merk)marketing is ontzettend fascinerend; omdat je iedere dag weer de uitdaging aangaat om ervoor te zorgen dat mensen voor jouw merk kiezen. Je moet op zoek gaan naar wat mensen beweegt, hoe blijf je authentiek, menselijk en subtiel? Ontdek dit samen met Stefanie Sijtsema - Semmekrot tijdens haar sessie.
image
Analyse: de strijd om de festivalbezoeker
Nederland festivalland. Dit jaar worden er liefst 1.115* festivals georganiseerd waar in totaal 19,5 miljoen bezoekers op afkomen. The place to be voor marketeers? MarketingTribune zette zijn tentje op en deed samen met vijf experts een rondje langs de festivalvelden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
'Het is alsof je voetballers als Ronaldo, Messi en Cruijff in één team hebt'
In aanloop naar Nima Marketing Day editie 2019 op donderdag 20 juni in DeFabrique in Utrecht stellen we een aantal sprekers alvast aan u voor. Vandaag Gijs Meijer, head of marketing Gemeentemuseum Den Haag.
lees verder
twitter facebook linkedin
Trendonderzoek naar de liefde tussen sales en operations
[advertorial] 80% van de bedrijven in retail, wholesale en manufacturing ervaart een gespannen relatie tussen sales en operatie. Wat zijn de oorzaken? Welke impact hebben technologie en de menselijke factor? En vooral: welke zaken dienen aangepakt te worden om de liefde te laten bloeien. Het rapport 'De liefde tussen sales en operations' biedt inzicht in de complexe relatie tussen verkoop, productie en logistiek.
image
Vitens: verbruik eens wat minder drinkwater
Waterbedrijf Vitens neemt het voortouw in een campagne die Nederlanders bewust moet maken van hoeveel zuiver drinkwater zij dagelijks verbruiken. Dat levert een relativerend en tegelijkertijd confronterend beeld op.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Lege Friese weilanden zonder koe en boerderij in zicht
Friesland floreert als producent van melk voor de wereld, maar door vermindering van het aantal melkveebedrijven, druk op financiële duurzaamheid en vertrek van jeugd komt de leefbaarheid in de regio onder druk te staan, onderzocht Rabobank.
lees verder
twitter facebook linkedin
7 avondcolleges customer experience management in theorie en praktijk!
[advertorial] Wilt u weten hoe u de beleving van uw klanten een boost kunt geven? Binnenkort start het Institute for Service Leadership een nieuwe Collegereeks 'De Beleving van de Klant: customer experience management in theorie en praktijk'. 7 inspirerende avondcolleges, verzorgd door topdocenten van verschillende universiteiten en hogescholen. De collegereeks vindt plaats op de donderdag van 1600 tot 1900 uur. De reeks start op 16 mei as.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.