16 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Gratis whitepapers
image
Stichting Nederlandse Datakluis: Jouw data, jouw regels
Stichting Nederlandse Datakluis is ontstaan als initiatief van vijf grote mediabedrijven: DPG Media, Mediahuis, NPO, RTL en Talpa Network. Zij delen de visie dat persoonsgegevens en gebruiksgegevens over enkele jaren niet langer worden opgeslagen in centrale systemen van aanbieders, maar in een persoonlijke omgeving van de gebruiker zelf. Stichting Nederlandse Datakluis doet onderzoek naar de toepasbaarheid van dit initiatief. In gesprek met co-founder Arno Otto.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Pfauth: 'Sam Altman (Open AI) vindt zelf schrijven belangrijk'
Alles wat je meer dan twee keer doet, kun je automatiseren, stelt Ernst-Jan Pfauth, mede-oprichter van De Correspondent, maker van POM, Jonge Jaren en het Dankboek. Des te verbaasder is hij over de bejubeling van 'zelf schrijven' door AI-goeroe Sam Altman.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
Monks: nieuwe visuele merkidentiteit funda
De vernieuwde visuele identiteit sluit beter aan op funda’s missie om wonend Nederland vooruit te helpen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
'Breag symbool van hoop in strijd tegen borstkanker'
Gina Provó Kluit-Gonesh wendt haar marketingervaring aan om een vuist te maken tegen borstkanker vanuit haar standplaats Islamabad, de hoofdstad van Pakistan. Zij kiest voor een zeer bijzonder actiemiddel: design-tasjes gemaakt van BH's: de 'Breags'. In Nederland wordt daarmee steun gezocht.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wie worden de winnaars van de GPCM 2024?
[advertorial] Op dinsdag 12 november worden in B. Amsterdam de winnaars van de awards en bekroningen van de beste contentmarketingcases bekend gemaakt. Wie gaan er met de prijzen vandoor? Kom naar het Grand Prix Content Marketing Festival en je komt erachter. Het is een volledig verzorgde avond met eten, drinken, winnaars en gezelligheid. Zien we je dan?
image
Jan Bosselaers nieuwe marketingdirecteur Heineken Nederland
Jan Bosselaers wordt per 1 januari 2025 benoemd tot Marketing Directeur Heineken Nederland en volgt hiermee Els Dijkhuizen op die bij Heineken, Global Director Sponsorships Communication wordt.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
'Start advertenties op Amazon Prime trekt miljoenen weg bij lineaire tv'
Amazon Prime gaat in 2025 advertenties in Nederland aanbieden. Jeffrey Koen, AV director dentsu Benelux duidt de gevolgen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wie zijn de grootste online verkopers van ons land?
[advertorial] Je leest het in de nieuwe Twinkle100. De redactie van e-commerce vakblad Twinkle rangschikt jaarlijks de grootste webwinkels, in samenwerking met het Centre voor Market Insights van de Hogeschool van Amsterdam. Wil jij weten welke webshops de meeste omzet hebben en wat hun ontwikkelingen zijn?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.