Profiteer van 10% vroegboekkorting Kunt u de email niet goed lezen?
Bekijk 'm in uw browser.
Geachte heer, mevrouw,

Uit gesprekken met onze lezers en experts blijkt dat er drie thema's bovenaan de agenda staan. In december zullen deze thema's (Woningen, Duurzaamheid en Big data) extra onder de aandacht worden gebracht. en biedt u uitstekende kansen om uw bedrijf te profileren.

Wilt u laten zien welke rol u speelt en wat uw visie is op de sector? Welke succesvolle projecten u heeft gerealiseerd en nog gaat realiseren? Met een interview of advertentie uw bedrijf profileren bij beslissers? Neem dan nu contact op of download de feitenkaart.
Snelle beslissers ontvangen bovendien 10% vroegboekkorting (t/m 14 oktober 2016).

Thema Woningen

De belangstelling voor woningportefeuilles onder beleggers is nog steeds groot. De vraag neem toe en het aanbod is relatief schaars. Hoe kunnen beleggers en woningcorporaties door samenwerking de schaarste aan (middel dure) woningen oplossen? 

Thema Duurzaamheid
Duurzaamheid is voor kantoorpanden zo langzamerhand een noodzaak. Grijze portefeuilles kennen een hogere leegstand dan groene en ook de financiering van grijs vastgoed is duurder doordat de banken een hoger risico zien. Profiteren beleggers in groen vastgoed extra?

Thema Big data
Eigenaren van winkelvastgoed gebruiken big data bij hun investeringsbeslissingen en het bepalen van hun strategie voor specifieke objecten. Hoe pakken zij dit aan? Hoe werkt het in de praktijk en wat zijn de beperkingen?
Bekijk de advertentiemogelijkheden,
formaten en tarieven in onderstaande pdf.
 
Jan Vlastuin informeert u graag over de uistekende multimediale presentatie-mogelijkheden van Vastgoedmarkt.
Telefoon: 06-53.25.84.18
Email: j.vlastuin@vastgoedmarkt.nl
 
 
 
unsubscribe from this list   update subscription preferences