Slimmer werken
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Beste lezer,

Alle adviezen over een ‘gelukkig leven’, hebben nog geen effect op de werkdruk!

Er komen steeds meer theorieën en methodes van mensen die je vertellen hoe je 'gelukkig kunt leven'. Toch groeit de werkdruk nog steeds en ook het aantal mensen dat kampt met burn-out klachten neemt toe.

De overheid geeft hier aandacht aan voor hun medewerkers en organiseerde in maart de maand van de digitale fitheid. Onze Master Trainer Arjan Broere gaf hier een webinar met vijf adviezen uit 20 jaar Getting Things Done.

Gratis terugkijken
Je kunt dit webinar hier nu gratis bekijken. Hierin geeft Arjan aan de hand van vijf stappen veel waardevolle inzichten en opdrachten voor meer rust in je hoofd.

Wil jij meer rust in je hoofd?
Wil jij daadwerkelijk iets veranderen en zorgen voor meer rust in je hoofd?Dan adviseren we je om mee te doen aan de training Getting Things Done Intensief.

Tijdens deze tweedaagse training ga je daadwerkelijk iets veranderen in jouw werkwijze. In een kleine groep leer jij Getting Things Done toepassen in je eigen systeem.

Wil jij meer rust in je hoofd en in jouw werk door een goed werkend GTD-systeem?
Dan zien we je graag bij een van onze Intensief trainingen!


En wil jij deze training volgen samen met jouw team of binnen jouw organisatie? Bekijk dan de mogelijkheden voor een training samen met je collega’s.

 
Vriendelijke groeten,
Het team van meereffect
 
Deze e-mail ontvang je omdat je toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van artikelen en tips over slimmer werken en het aanbod van meereffect.


Afzender: meereffect, Postbus 350, 3940 AJ  Doorn. Telefoon +31 (0)88 0016 200

Meereffect is eigenaar van Slimmer Werken© en officiële licentiehouder van Getting Things Done®
en Streamline Certified®.