cashcowdaily
  Azië hard onderuit / Nikkei -1,57%
Flink lagere koersen op de belangrijke aandelenmarkten in Azië. De verliezen worden veroorzaakt door de daling van de olieprijs, die keurig volgens patronen een mislukte aanval heeft gedaan op de 65 dollar.
cashcowreadmore.jpg
 
Yves Longchamp (Ethenea): ‘Onzekerheid door monetair beleid’
Een fundamentele onzekerheid blijft het monetaire beleid, althans in de ogen van Yves Longchamp, Hoofd Research bij Ethenea.
cashcowreadmore.jpg
Cash geeft 100 tickets BeleggersFair weg, bestel nu!
Cash geeft aan 100 trouwe lezers een gratis toegangskaart weg voor de BeleggersFair 2017. Registreer u nu met de code CASH20 op BeleggersFair.nl.
AFM op de BeleggersFair
Gert Luiting van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bespreekt aankomende vrijdag in zijn keynote op de BeleggersFair de status quo van het beleggingslandschap.
cashcowreadmore.jpg
Joyce Tan (NNIP): ‘Projectobligaties Azië’
De Indonesische private energieproducent Paiton Energy heeft twee langlopende obligaties geplaatst. Dat is zeldzaam in Azië,  aldus Joyce Tan, Portfolio Specialist, Asian Debt bij NN IP.
cashcowreadmore.jpg
Leer beleggen in CFD's tijdens gratis cursus
Start met CFD beleggen. Onder leiding van een professionele trainer op een locatie bij u in de buurt leert u de basisprincipes van CFD beleggen. De cursus wordt u nu gratis aangeboden (t.w.v. €149,-).
AEX duikt beneden de steun van 540. Wat nu?
Het wordt een cruciale dag voor de AEX. De hamvraag is of de AEX beneden de steun van 540 zal blijven na een openingsverlies van 0,5% op 538,96.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
"Uw vermogen heeft hoe dan ook geen vierjaarstermijn. U wilt gewoon, los van politici en hun plannen, een duurzaam rendement maken gedurende de periode dat u belegt. Daarom drie tips voor de periode 2018-2022 en daarna!" - Martijn Rozemuller, managing director Think ETF’s