browser versie

Markt vandaag

AEX vlak van start gegaan ondanks koerswinst voor DSM

09:10 De AEX index koerste dinsdag kort na de beursgong vrijwel onveranderd op 713,84 punten, en ook de Midkap kwam per saldo amper van zijn plaats.

AEX vermoedelijk nipt hoger van start

08:04 De Amsterdamse beurs maakt zich dinsdag op voor een licht hogere opening. Futures op de AEX index wezen ongeveer een uur voor de beursgong op een winst van 0,2 procent.
(Advertentie)

Ht Warren Buffett-pakket al aangevraagd?

Het geheim achter de strategie van s werelds rijkste belegger onthuld inclusief onze bestseller en 500+ (!) aandelenanalyses.


Vraag nu direct aan

Nieuws

Beursblik: KBC Securities verlaagt koersdoel DSM-Firmenich

09:24 KBC Securities heeft dinsdag het koersdoel voor DSM-Firmenich verlaagd van 130,00 naar 120,00 euro, maar handhaafde het Accumuleren advies, nadat het bedrijf voorbeurs met kwartaalcijfers kwam en de outlook voor 2023 verlaagde. Dit bleek uit een analistenrapport van de bank.

AEX vlak van start gegaan ondanks koerswinst voor DSM

09:10 De AEX index koerste dinsdag kort na de beursgong vrijwel onveranderd op 713,84 punten, en ook de Midkap kwam per saldo amper van zijn plaats.

Herstel bij Samsung

09:02 Samsung Electronics heeft in het derde kwartaal beter gepresteerd dan in het tweede kwartaal, hoewel de resultaten op jaarbasis wel daalden. Dit bleek dinsdag uit cijfers van de Zuid-Koreaanse chipgigant.

BASF schrijft rode cijfers

08:41 BASF heeft in het derde kwartaal rode cijfers geschreven. De omzet stond flink onder druk vanwege lagere prijzen en volumes. Dit kwam dinsdag naar voren uit de cijfers van de Duitse chemiebedrijf.

Stevige omzetgroei bij Carlsberg

08:39 Brouwer Carlsberg heeft in het derde kwartaal een sterke omzetgroei geboekt. Dit maakte het Deens bedrijf dinsdagmorgen bekend.

Correctie: Franse economie groeit nog licht

08:16 De Franse economie is in het derde kwartaal in een lager tempo gegroeid. Dit bleek dinsdag uit een voorlopige raming van Insee, het Franse bureau voor de statistiek.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel