browser versie

Markt vandaag

AEX hoger van start gegaan, fraaie koerswinsten voor chipfondsen

09:11 De Amsterdamse beurs is maandag hoger van start gegaan. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX 0,7 procent hoger op 729,07 punten.

AEX start handelsweek waarschijnlijk in het groen

07:58 De Amsterdamse beurs gaat maandag naar verwachting hoger van start. Futures op de AEX index noteren ongeveer een uur voor de beursgong op een winst van 0,8 procent.
(Advertentie)

Voorkom deze 11 pensioenblunders

Vermijdt u deze 11 pensioenblunders? Voor personen met een portefeuille van 350.000, ontvang onze gids en periodieke inzichten.


Meer informatie

Nieuws

AEX hoger van start gegaan, fraaie koerswinsten voor chipfondsen

09:11 De Amsterdamse beurs is maandag hoger van start gegaan. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX 0,7 procent hoger op 729,07 punten.

'WeDoctor van Tencent wil naar de beurs'

08:43 Het Chinese internetbedrijf WeDoctor, dat Tencent als investeerder heeft, wil eind april toestemming vragen voor een beursgang. Dit meldde persbureau Bloomberg maandag.

Forfarmers kan zorgen Britse toezichthouder niet wegnemen over joint venture met 2Agriculture

08:41 ForFarmers en 2Agriculture hebben de zorgen van de Britse toezichthouder CMA over de geplande joint venture tussen beide partijen niet kunnen wegnemen. Dit maakte ForFarmers maandagochtend bekend.

'VS spreekt met Nederland, Japan en Zuid-Korea over verbod chipexport China'

08:27 De Verenigde Staten zijn in gesprek met Japan, Nederland en Zuid-Korea over een exportverbod voor halfgeleiders naar China. Dit meldde persbureau Bloomberg maandag.

Duitse industrie produceert iets meer

08:20 De productie van de Duitse industrie is in november licht gestegen. Dit bleek maandag uit cijfers van Destatis, het Duitse bureau voor de statistiek.

Tech! Het is hl gezellig op de beurs op de vroege maandagochtend

08:10AEX-indicatie is 0,7%. In Azi vliegt tech, vooral TSMC en Tencent. Verder ASML, PostNL, Goldman, euro, Bovespa n cijferseizoencijfers!
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel