browser versie

Markt vandaag

AEX hoger van start gegaan, financials aan kop

09:10De AEX index koerste dinsdag kort na de beursgong een half procent hoger op 928,03 punten, terwijl de Midkap 0,7 procent won.

AEX start in het groen na aanscherping records op Wall Street

07:55De Amsterdamse beurs gaat dinsdag naar verwachting een hogere opening tegemoet. Futures op de AEX index noteerden ongeveer een uur voor de beursgong 0,4 procent in het groen.
(Advertentie)

Het beste handelsplatform

Sluit je aan bij 35 miljoen gebruikers en word een betere belegger met geavanceerde gereedschappen, uitgebreide gegevens en GRATIS financile leerstof - dit allemaal op n plek.


Meld je aan bij eToro

Nieuws

AEX hoger van start gegaan, financials aan kop

09:10De AEX index koerste dinsdag kort na de beursgong een half procent hoger op 928,03 punten, terwijl de Midkap 0,7 procent won.

Must read: Deze sectoren houden van renteverlagingen

09:00Nuts en gezondheidszorg doen het goed bij dalende rentes. Plus: het gaat maar niet beter op de Chinese vastgoedmarkt, beleggers betalen een aandelenpremie en Apple gaat niet blind mee in de AI-hype.

Ren van Vlerken nieuwe CEO Euronext Amsterdam

08:52Ren van Vlerken volgt Simone Huis in 't Veld op als CEO van Euronext Amsterdam. Dit maakte het beursbedrijf dinsdagochtend bekend.

Shell bereikt akkoord over acquisitie Pavilion Energy

08:39Shell heeft via dochter Shell Eastern Trading Pte een akkoord bereikt over de acquisitie van Pavilion Energy Pte. Dit maakte Shell dinsdagochtend bekend zonder een aankoopprijs te noemen.

GIC iets kleiner in InPost

08:27GIC heeft een iets kleiner belang in InPost gemeld. Dat bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 13 juni 20224.

AEX kleurt groen en jaagt op nieuwe records

08:15Veel nieuws is er niet, maar er is dus ook weinig om het sentiment te drukken. Musk als cheerleader en China strikes back.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel