browser versie

Markt vandaag

AEX hoger van start gegaan met financials aan kop

09:12 De AEX index koerst vrijdag kort na de beursgong 0,7 procent hoger op 746,37 punten, terwijl de Midkap 0,3 procent won.

Licht hogere start AEX voorzien

08:08 De Amsterdamse beurs gaat vrijdag naar verwachting licht hoger van start. Futures op de AEX index noteren ongeveer een uur voor de beursgong op een winst van 0,3 procent.
(Advertentie)

1 maand GRATIS Tostrams

Ontvang dagelijks koop- en verkoopsignalen op basis van technische analyse. Onze experts voorzien u van het beste in- en uitstapmoment. Krijg nu een maand gratis toegang. Stopt automatisch!


Aanmelden

Nieuws

AEX hoger van start gegaan met financials aan kop

09:12 De AEX index koerst vrijdag kort na de beursgong 0,7 procent hoger op 746,37 punten, terwijl de Midkap 0,3 procent won.

'Operationeel verlies Air France-KLM groter dan verwacht'

09:10 Air France-KLM heeft in het eerste kwartaal van dit jaar de omzet iets hoger zien uitvallen dan verwacht, terwijl het operationeel verlies ook groter is dan verwacht. Dit concludeerde analist Alex Irving van Bernstein vrijdag.

Franse industrie produceert flink minder dan verwacht

08:55 De Franse industrile productie is in maart sterker gedaald dan verwacht. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Franse statistiekbureau Insee.

Verlies voor Adidas in eerste kwartaal

08:53 Adidas heeft de omzet in het eerste kwartaal van 2023 licht zien dalen en het operationeel een stuk minder goed gedaan. Dit bleek vrijdag uit cijfers van de Duitse sportkledingfabrikant.

Deutsche Bank verhoogt koersdoel Shell

08:45 Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor Shell verhoogd van 28,54 naar 29,07 Britse pond met een herhaling van het koopadvies.

Tegenvallende verkoop Jyseleca bij Galapagos

08:22 De verkoop van Jyseleca door Galapagos bleef in de eerste maanden van dit jaar aanzienlijk achter op de verwachtingen. Dit stelt zakenbank Jefferies vrijdag in een rapport.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel