browser versie

Markt vandaag

AEX hoger van start na cijferregen, koersval AMG, koersexplosie UMG

09:13 De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,6 procent hoger naar 780,05 punten, terwijl de Midkap fractioneel in het groen noteerde.

AEX start handelsdag vermoedelijk in het groen na Fed-rentebesluit

08:09 De Amsterdamse beurs gaat donderdag naar verwachting hoger van start, na het rentebesluit van de Fed en in aanloop naar het besluit van ECB. Futures op de AEX index noteren ongeveer een uur voor de beursgong op een winst van 0,4 procent.
(Advertentie)

Verwacht Meer van uw broker: Handel in Meer landen, in Meer producten en grijp Meer kansen!

WELKOMSTACTIE: Ontvang tot 250 transactiekosten* terug.

Beleggen is risicovol. U kunt meer dan uw inleg verliezen. *Zie actievoorwaarden


Open een rekening via LYNX

Nieuws

Jefferies: Aalberts overtreft verwachtingen

09:26 Aalberts heeft in het eerste halfjaar de verwachtingen overtroffen met zijn autonome groei en zijn EBITA-marge, die slechts 10 basispunten daalde. Dat stelde Jefferies donderdag in reactie op de cijfers.

GeoJunxion kan converteerbare lening niet terug betalen

09:18 GeoJunxion heeft in het afgelopen gebroken boekjaar 2022/2023 een hogere omzet behaald, maar kampt ook met een liquiditeitsprobleem. Dat maakte de kaartenspecialist, het oude AND International Publishers, donderdag voorbeurs bekend.

Omzet en winst Volkswagen in de lift

09:15 Volkswagen zag de omzet en winst in het afgelopen halfjaar flink oplopen. Dit bleek donderdag uit de cijfers van de Duitse autoproducent.

AEX hoger van start na cijferregen, koersval AMG, koersexplosie UMG

09:13 De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,6 procent hoger naar 780,05 punten, terwijl de Midkap fractioneel in het groen noteerde.

Nestle stelt outlook bij

09:09 Nestl heeft de outlook voor het lopende boekjaar 2023 bijgesteld en realiseerde over het eerste halfjaar van 2023 een hogere omzet en winst. Dit bleek donderdagochtend uit cijfers van de Zwitserse voedselgigant.

Beursblik: winstwaarschuwing Ebusco

09:08 Ebusco heeft voorbeurs een winstwaarschuwing afgegeven vanwege een tekort aan materiaal en mankracht. Dit concludeerde analist David Kerstens van Jefferies donderdag in een korte reactie.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel