browser versie

Markt vandaag

AEX hoger van start gegaan

09:11 De AEX index koerste dinsdag kort na de beursgong 0,3 procent hoger op 740,94 punten, terwijl de Midkap 0,2 procent won.

Vlakke start AEX voorzien

08:03 De Amsterdamse beurs gaat dinsdag naar verwachting zonder grote beweging van start. Futures op de AEX index noteren ongeveer een uur voor de beursgong vrijwel onveranderd.
(Advertentie)

Kortlopende investeringen met een hoog rendement

Een duurzame kortetermijninvestering met een hoog rendement n een dekkingsgraad van 120% voor net dat extra beetje zekerheid? Wij hebben hem voor u gevonden!


Lees meer..

Nieuws

Spaanse inflatie omhoog

09:13 De Spaanse inflatie is in augustus gestegen. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Spaanse bureau voor de statistiek.

AEX hoger van start gegaan

09:11 De AEX index koerste dinsdag kort na de beursgong 0,3 procent hoger op 740,94 punten, terwijl de Midkap 0,2 procent won.

Enorme vraag naar aandelen Arm Holdings

09:02 De beursintroductie van Arm Holdings is al tien keer overtekend. Dit meldde Bloomberg dinsdag op basis van bronnen.

JPMorgan zet aandeel CTP op kooplijst

08:53 JPMorgan Research is begonnen met het volgen van het aandeel CTP met een Overwogen advies en een koersdoel van 16,00 euro. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de Amerikaanse zakenbank.

Minder omzet en winst voor Almunda Professionals

08:37 Almunda Professionals heeft in de eerste helft van het jaar minder omzet en resultaat geboekt. Dit maakte het voormalige Novisource dinsdagochtend bekend.

Fastned lanceert nieuwe obligatielening

08:26 Fastned is gestart met de inschrijving op nieuwe obligaties met een looptijd van 5 jaar en een rente van 6 procent. Dit meldde de oplaadspecialist dinsdag voorbeurs.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel