browser versie

Markt vandaag

AEX licht hoger van start gegaan

09:13De AEX index index koerste donderdag kort na de beursgong 0,3 procent hoger naar 927,46 punten, terwijl de Midkap 0,2 procent won.

AEX start vermoedelijk licht hoger na Amerikaanse feestdag

07:59De Amsterdamse beurs gaat donderdag naar verwachting een licht hogere opening tegemoet. Futures op de AEX index noteerden ongeveer een uur voor de beursgong 0,2 procent in het groen.
(Advertentie)

3,4% spaarrente per jaar

Sparen is altijd een goed idee. Zeker met een depositospaarrekening van MeDirect met 3,4% spaarrente op jaarbasis. Als je geld weer beschikbaar is kies je of je het opnieuw vastzet of het opneemt, inclusief ontvangen rente!


Lees meer

Nieuws

AEX licht hoger van start gegaan

09:13De AEX index index koerste donderdag kort na de beursgong 0,3 procent hoger naar 927,46 punten, terwijl de Midkap 0,2 procent won.

John Bean start biedingsproces Marel

09:10John Bean Technologies heeft het overnamebod op Marel officieel gelanceerd. Dit maakte Marel donderdag bekend.

ACEA: Europese autoverkoop gedaald

08:55De verkoop van nieuwe personenauto's in Europa is in mei gedaald. Dit meldde de Europese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA donderdag.

TenneT staakt gesprekken met Duitse overheid

08:51TenneT heeft de gesprekken met de Duitse overheid over een verkoop van zijn Duitse activiteiten gestaakt, nadat Duitsland liet weten de begroting niet rond te krijgen.

Danone mikt op meer omzet en winst in komende jaren

08:35Danone verwacht in de komende vier jaar de omzet en winst aan te jagen als onderdeel van de strategische ommekeer die twee jaar geleden werd ingezet. Dit bleek donderdag uit een persbericht van het Franse bedrijf in aanloop naar een beleggersdag die vandaag wordt georganiseerd.

Weinig beweging voorbeurs, maar NN en Van Lanschot zetten de boel op stelten

08:25De AEX opent naar verwachting 0,2% hoger, maar onder de motorkap broeit het. NN, Van Lanschot Kempen, olie en rentebesluit VK.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel