browser versie

Markt vandaag

AEX lager van start gegaan, DSM-Firmenich en Besi aan kop

09:20 De AEX index koerste maandag kort na de beursgong 0,3 procent lager op 750,85 punten, terwijl de Midkap 0,4 procent prijs gaf.

AEX start handelsweek naar verwachting in het rood

08:04 De Amsterdamse beurs gaat maandag naar verwachting lager van start, na een terugval op Wall Street vrijdagavond. Azi noteert vanochtend verdeeld.
(Advertentie)

Uw vermogen verdient Fintessa!

Geld op de bank maar geen tijd of zin om u met beleggen bezig te houden? Fintessa biedt vermogensbeheer op maat. Persoonlijk, onafhankelijk en transparant. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.


Lees meer

Nieuws

AEX lager van start gegaan, DSM-Firmenich en Besi aan kop

09:20 De AEX index koerste maandag kort na de beursgong 0,3 procent lager op 750,85 punten, terwijl de Midkap 0,4 procent prijs gaf.

'Yellen voorzichtig optimistisch na bezoek China'

09:00De Amerikaanse minister van Financin Janet Yellen heeft zondag haar reis naar China afgerond en vertelde verslaggevers dat haar gesprekken "productief" zijn geweest.

Morgan Stanley verhoogt koersdoel BE Semiconductor fors

08:44Morgan Stanley heeft maandag het koersdoel voor BE Semiconductor Industries verhoogd van 95,00 naar 125,00 met een herhaling van het Overwogen advies.

TSMC overtreft omzetverwachtingen, maar omzet onder druk

08:33 Taiwan Semiconductor Manufacturing Company heeft in juni de omzet onder druk zien staan, maar overtrof in het afgelopen kwartaal wel de verwachtingen van analisten.

Volle bak voorbeurs en wat een bod op Beter Bed

08:20AEX indicatie is -0,6%. Dik bod op Beter Bed. Verder TSMC, Alfen, Just Eat, Ebusco, JDE Peet's, China, het D-woord en rentes stijgen.

Deutsche Bank verhoogt koersdoel Shell

08:14Deutsche Bank heeft maandag het koersdoel voor Shell verhoogd van 29,07 naar 32,68 Britse pond met een herhaling van het koopadvies.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel