browser versie

Markt vandaag

AEX lager van start gegaan

09:10 De AEX index koerste vrijdag kort na de beursgong 0,5 procent lager op 745,66 puntert terwijl de Midkap 1,0 procent prijs gaf.

AEX maakt zich op voor lagere opening na toespraak Powell

08:00 De Amsterdamse beurs gaat vrijdag naar verwachting lager van start. Futures op de AEX index wezen ongeveer een uur voor de beursgong op een verlies van ruim een half procent.
(Advertentie)

Flexibele Lijfrente-Uitkering

Met Het Ondernemerspensioen van Doelbeleggen.nl kunt u zelf pensioen opbouwen n uitkeren zoals u dat wenst. Zo bent u niet alleen baas van uw eigen onderneming, maar ook van uw pensioen. U leest er alles over in onze brochure.


Lees meer

Nieuws

KBC Securities verhoogt koersdoel Fugro flink

09:34 KBC Securities heeft vrijdag het koersdoel voor Fugro verhoogd van 15,00 naar 22,00 euro bij handhaving van het koopadvies. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de bank.

Zwakke cijfers Aperam geen verrassing

09:32 Aperam heeft een zwak derde kwartaal achter de rug en de outlook voor het vierde kwartaal bevestigt de huidig moeilijke marktomstandigheden. Dit stelde analist Stijn Demeester van ING vrijdag in een rapport.

AEX lager van start gegaan

09:10 De AEX index koerste vrijdag kort na de beursgong 0,5 procent lager op 745,66 puntert terwijl de Midkap 1,0 procent prijs gaf.

Meer omzet voor Boskalis

08:57 Boskalis heeft in het derde kwartaal van 2023 meer omzet en een hoger resultaat geboekt. Dit bleek vrijdag uit een tussentijds handelsbericht van de maritieme dienstverlener.

Chinese chipmaker SMIC meldt scherpe winstdaling

08:38 Semiconductor Manufacturing International Corp. heeft in het afgelopen kwartaal vanwege een zwakke vraag de winst scherp zien dalen en ook in de laatste maanden van dit jaar zal de marge onder druk blijven staan. Dit maakte de Chinese chipmaker vrijdagochtend bekend.

Helikon kleiner in AMG

08:36 Helikon heeft een kleiner belang in AMG gemeld. Dat bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 8 november 2023.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel