browser versie

Markt vandaag

AEX licht hoger van start gegaan

09:13 De AEX index koerste vrijdag kort na de beursgong 0,2 procent hoger op 720,65, terwijl de Midkap 0,9 procent won.

AEX vermoedelijk licht hoger van start

08:11 De Amsterdamse beurs gaat vrijdag vermoedelijk hoger van start. Futures op de AEX index wezen ongeveer een uur voor de beursgong op een winst van 0,4 procent.
(Advertentie)

Hoge rendementen op onze IEX modelportefeuilles

Als abonnee van IEX krijgt u, naast analyses en kooptips, toegang tot onze modelportefeuilles. Sinds de start in 2022 hebben deze portefeuilles hoge rendementen behaald: Nederland +17%, Internationaal +21% en Hoog Dividend +32%! Voor slechts 24,95 krijgt u 3 maanden toegang en stellen wij u in staat om uw rendement te verhogen!


Bekijk aanbieding

Nieuws

Beursblik: Signify terughoudend over komende kwartalen

09:47 Siginify heeft in het derde kwartaal beter dan verwacht gepresteerd, maar is wel terughoudend over de komende kwartalen. Dit oordeelde analist Marc Hesselink van ING vrijdag in een rapport.

Beursblik: teleurstellende marge UMG

09:40 Universal Music Group heeft in het derde kwartaal teleurstellende marges laten zien. Dit oordeelden analisten van ING vrijdag in een rapport.

Must read: Een verdiende pauze

09:40De Europese economie blijft kwakkelen, dus de ECB heeft op de renteknop gedrukt. Plus; zo snel verdiend Amazon geld, waarom is de moat belangrijk en de neergang van duurzaam.

Remy Cointreau heeft het zwaar en verlaagt outlook

09:24Remy Cointreau heeft de omzet in het eerste halfjaar stevig zien dalen en verlaagde de outlook voor heel dit jaar. Dit maakte de Franse drankenfabrikant vrijdagochtend bekend.

Europese verkoop bedrijfsauto's stijgt door

09:19 De verkoop van nieuwe bedrijfsauto's in Europa is tot en met september van dit jaar gestegen. Dit meldde de Europese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA vrijdag.

AEX licht hoger van start gegaan

09:13 De AEX index koerste vrijdag kort na de beursgong 0,2 procent hoger op 720,65, terwijl de Midkap 0,9 procent won.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel