browser versie

Markt vandaag

AEX vlak van start gegaan

09:13De AEX-index koerste dinsdag kort na de beursgong vrijwel onveranderd op 758,99 punten, terwijl de Midkap fractioneel in het groen noteerde.

Europese beurzen openen naar verwachting hoger

07:06 De Europese beurzen gaan dinsdag een hogere opening tegemoet, in aanloop naar de notulen van de Amerikaanse Fed en cijfers van Nvidia.
(Advertentie)

Ht Warren Buffett-pakket al aangevraagd?

Het geheim achter de strategie van s werelds rijkste belegger onthuld inclusief onze bestseller en 500+ (!) aandelenanalyses.


Vraag nu direct aan

Nieuws

KBC Securities verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

09:40 KBC Securities heeft het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 33,00 naar 32,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de bank.

AEX vlak van start gegaan

09:13De AEX-index koerste dinsdag kort na de beursgong vrijwel onveranderd op 758,99 punten, terwijl de Midkap fractioneel in het groen noteerde.

Europese autoverkoop blijft stijgen - ACEA

09:06 De verkoop van nieuwe personenauto's in Europa is in oktober flink gestegen en in een beduidend hoger tempo dan een maand eerder. Dit meldde de Europese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA dinsdag.

Accsys boekt omzetgroei en wil geld ophalen

08:59 Accsys Technologies heeft het afgelopen halfjaar de omzet zien stijgen en het bedrijf wil nu nieuwe aandelen uitgeven. Dit maakte de houtveredelaar dinsdagochtend bekend.

Just Eat Takeaway ontvangt kleine prestatievergoeding voor iFood

08:44 Just Eat Takeaway heeft een prestatievergoeding ontvangen voor de verkoop van zijn belang in iFood aan Prosus van 6 miljoen euro. Dit maakte de Amsterdamse maaltijdbezorger dinsdag voorbeurs bekend.

Vopak en IHI zetten eerste stap in samenwerking op vlak van ammoniak

08:31 Vopak en IHI hebben een principeovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van ammoniakterminals in Japan. Dit maakte Vopak dinsdagochtend bekend.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel