browser versie

Markt vandaag

AEX rustig van start gegaan, Besi verliest

09:08 De AEX index koerste maandag kort na de beursgong 0,2 procent lager op 739,66 punten, terwijl de Midkap fractioneel in het groen noteerde.

Europese beurzen openen naar verwachting vlak

07:15 De Europese beurzen gaan maandag een min of meer vlakke opening tegemoet. IG voorziet een openingswinst van 2 punten voor de Duitse DAX en een min van 10 punten voor de Franse CAC 40. De Britse FTSE lijkt 18 punten lager te openen.
(Advertentie)

Ontvang korting tot wel 67% - laatste kans

Ontvang tijdens uw vakantie concrete kooptips en analyses rechtstreeks in uw inbox! Zo blijft een verhoogd rendement altijd binnen handbereik!


Bekijk aanbieding

Nieuws

Trade Republic maakt beleggen in obligaties makkelijker

09:30 Nederlandse beleggers kunnen voortaan eenvoudiger in obligaties beleggen dankzij Trade Republic.

AEX rustig van start gegaan, Besi verliest

09:08 De AEX index koerste maandag kort na de beursgong 0,2 procent lager op 739,66 punten, terwijl de Midkap fractioneel in het groen noteerde.

Thuisbezorgd gaat voor Amazing Oriental aan de slag

08:52Thuisbezorgd.nl gaat vanaf eind september samenwerken met Nederlands grootste Aziatische supermarktketen Amazing Oriental. Dit maakte moederbedrijf Just Eat Take Away maandagochtend bekend.

Berenberg verhoogt koersdoel OCI

08:27 Berenberg heeft het koersdoel voor het aandeel OCI verhoogd van 28,00 naar 30,00 euro en blijft bij het advies Houden, na de recente koersstijging tot circa 26,00 euro. Dat stelde de zakenbank maandag in een rapport.

Socit Gnrale beperkt groei voor sterkere buffer

07:53 Socit Gnrale wil de komende jaren beperkt groeien, door alleen nog kapitaal te investeren in de online-broker Boursorama en in autoleasebedrijf ALD, terwijl AI-programma's moeten helpen om kosten te besparen. Dat bleek maandag uit een strategie-update van de Franse bank.

Prosus krijgt nieuwe CEO

07:37Bob van Dijk stopt per direct als CEO van Prosus en Naspers. Dit maakte Prosus maandagochtend bekend.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel