browser versie

Markt vandaag

AEX vlak geopend

09:12De Amsterdamse beurs is woensdag vlak geopend, in afwachting van het Amerikaanse rentebesluit. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX 0,1 procent lager op 859,85 punten.

Vlakke opening AEX voorzien

08:05De Amsterdamse beurs gaat woensdag een vlakke opening tegemoet. Futures op de AEX noteren ruim een half uur voor de openingsgong tot 0,1 procent in het groen. Dinsdag sloot de hoofdgraadmeter 0,8 procent hoger op 860,69 punten.
(Advertentie)

Kijk Bulls & Bears! Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag op SBS6

Kijk wat de beleggingsexperts te zeggen hebben over de aankomende beleggingsweek. Of kijk live elke woensdag om 13:00 uur op:


www.bullsandbears.tv

Nieuws

AEX vlak geopend

09:12De Amsterdamse beurs is woensdag vlak geopend, in afwachting van het Amerikaanse rentebesluit. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX 0,1 procent lager op 859,85 punten.

Nvidia wil mogelijk geheugenchips van Samsung afnemen

08:37Het aandeel Samsung Electronics schoot woensdagochtend op de beurs in Seoel flink omhoog na berichten dat Nvidia de volgende generatie chips wil afnemen van de Zuid-Koreaanse chipfabrikant.

OLP flink kleiner in Basic-Fit

08:33OLP Capital Management heeft een beduidend kleiner belang in Basic-Fit gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 15 maart 2024.

Beleggers kijken waarschijnlijk de kat uit de boom, want het is Fed-dag

08:20AEX opent vlak tot licht hoger in afwachting van rentebesluit Fed. Fugro slaat eigen aandelen in, Cabka komt met twee verrassingen en Samsung vliegt.

Britse producentenprijzen verder omlaag

08:14De producentenprijzen in het Verenigd Koninkrijk zijn in februari verder gedaald. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Britse bureau voor de statistiek ONS.

Britse inflatie lager dan verwacht

08:11De consumentenprijzen in het Verenigd Koninkrijk zijn in februari iets minder hard gestegen dan verwacht. Dit bleek woensdag uit cijfers van statistiekbureau ONS.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel