FietsActief wijst je de weg
Verkoelende route

Verkoelende route

Fietsen langs water & afstappen voor ijs: Streekgids Arcen & Venlo. Bestel HIER
 

Gewoon in Nederland met de fiets op avontuur, dat heet tegenwoordig geen fietsreis maar bikepacking. Het programma 3 op Reis maakte er een leuke aflevering over. 

FietsActief
Bij klimmen
Hoort afdalen

Een afdaling is een prachtige beloning van je klim omhoog. Als je weet wat je doet tenminste. Of je je nu wil voorbereiden op een heuvelachtige fietsreis of je een rondje met wat hoogteverschil gaat rijden: 7 tips om soepel beneden te komen.

FietsActief
Victoria eAdventure 12.9
'Tijd om op expeditie te gaan'

In iedere editie van FietsActief test technisch redacteur Menno Grootjans in de rubriek Proefrit een aantal fietsen. Deze keer een alleskunner, de Victoria eAdventure 12.9 e-bike: 'Een serieus sportieve fiets met superbrede noppen­banden'.

FietsActief
Telefoon opladen & tv
Fietshack

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele trucs die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Deze keer: je telefoon opladen via de tv. Handig voor op fietsreis!

FietsActief
Goed bewaard geheim
Fietsen in Bretagne

Onder fietsers is Bretagne een goed bewaard geheim. Er zijn acht langeafstandsroutes, kriskras langs de kust en door het groene achterland. Ga buiten het hoogseizoen, dan heb je het unieke landschap helemaal voor jou alleen! #ExploreFrance
Beeld: Hello Travelers

FietsActief
Advertorial
Gouden tips voor toertochten in Italië

Of je nu een beginner of een ervaren rijder bent, de fietsexperts van Selle Royal hebben hét insider-advies dat je nodig hebt om het beste uit je zomeravonturen in Italië te halen.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden