Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 22 november 2019
 
Afscheid waarnemend burgemeester Fons Naterop
Afbeelding

Na ongeveer een jaar jullie waarnemend burgemeester te mogen zijn, draag ik op 26 november a.s. de ambtsketen over aan mijn opvolger Ronald van Meygaarden. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de enorme warme betrokkenheid die mijn vrouw Trudie en ik ervaren hebben in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Lees verder

 

Kerst voor iedereen

Kerst voor iedereen: daar maakt Natasja Fashion, samen twee andere Boxtelse ondernemers, zich hard voor. Ze verzamelen nieuw en 2e hands speelgoed in voor kinderen die het wat minder hebben. Vanuit een pop up store worden de ingezamelde producten vlak voor Kerst uitgedeeld. Dit geweldige initiatief ondersteunen we met heel veel liefde. Wethouder Eric van den Broek overhandigde daarom een cheque van 1000 euro.
Inschrijving pacht landbouwgrond geopend
De gemeente Boxtel leent verschillende kavels landbouwgrond uit voor gebruik. De overeenkomsten van dit moment lopen 31 december 2019 af. Daarom verhuren we deze landbouwkavels. Om recht te hebben op een perceel moet je voldoen aan verschillende voorwaarden. De inschrijving sluit op vrijdag 6 december 2019 12.00 uur.

Lees verder
Installatie nieuwe burgemeester
Afbeelding
Tijdens een bijzondere raadsvergadering op dinsdag 26 november wordt Ronald van Meygaarden als nieuwe burgemeester van de gemeente Boxtel beëdigd en geïnstalleerd.

Lees verder

 

Wij werken graag mee aan jouw initiatief!
Afbeelding
De gemeente Boxtel  is trots op de vele initiatieven van inwoners en wil deze waar mogelijk ondersteunen. In onze nieuwsbrief komen regelmatig initiatieven voorbij. Heb jij een eigen initiatief om jouw omgeving (nog) beter of leuker te maken? Neem dan contact op met de wijkmakelaars. Binnen meewerkend boxtel kijken we of we jouw initiatief samen tot een succes kunnen maken! Ben je benieuwd naar alle initiatieven in onze gemeente? Bekijk dan de kaart met bewonersinitiatieven.
 

Wijkmakelaar Werner van der Velden

Wijken Centrum-Breukelen, Ladonk, Selissenwal en Munsel-Selissen, In Goede Aarde
E-mail: w.vd.velden@mijngemeentedichtbij.nl
Telefoonnummer: (0411) 65 52 62 of 06 37 00 31 41
 

Wijkmakelaar Hans Mols

Wijken Lennisheuvel, Liempde en Boxtel-Oost
E-mail: h.mols@mijngemeentedichtbij.nl
Telefoonnummer: (0411) 65 52 56 of 06 37 70 82 43
 
Lees meer over meewerkend boxtel

 

Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
Bekendmakingen

Onze bekendmakingen staan vanaf 1 januari 2014 alleen nog maar op www.officielebekendmakingen.nl. Als we het hebben over officiële bekendmakingen dan gaat het over vergunningen, (verkeers)besluiten, verordeningen, beleidsregels en bestemmingsplannen.